Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Cu doar câteva zile înaintea startului oficial al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, edilul de la Tomşani, Ilie Potocea, a organizat un eveniment „ca la carte” pentru inaugurarea noului sediu al primăriei. Dar nu vorbim aici despre orice fel de construcţie, ci despre cea mai modernă „casă” a unei administraţii locale din judeţ. Evident, numărul de politicieni pe metru pătrat a depăşit orice aşteptare.

Apropierea campaniei electorale pentru Parlamentul European i-a băgat pe politicieni în priză. Şi, cum orice eveniment este un bun prilej pentru ca oamenii să îşi aducă aminte de ei, politicienii prahoveni nu şi-au putut permite să lipsească de la inaugurarea sediului celei mai moderne primării din Prahova.

Astfel, reprezentanţi ai liberalilor, social-democraţilor şi democrat-liberalilor - consilieri judeţeni, şefi de deconcentrate, prefectul Radu Oprea şi subprefectul Adrian Dobre, primari din judeţ şi din ţară, preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma -, dar şi parlamentari - deputatul PD-L, Florin Anghel, şi senatorul PSD, Sorin Chivu - au fost prezenţi la manifestare pentru îmbunătăţirea imaginii partidului, dar şi pentru a se asigura că niciunul dintre oamenii „concurenţei” nu va „scăpa” vreo perlă electorală înainte de începerea campaniei. Pe de altă parte, localnicii au fost extrem de încântaţi de spectacolul care amintea de cele de pe vremea comuniştilor.

După sosirea prefectului Radu Oprea, fanfara a dat onorul acestuia, dar şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Cosma, şi primarului Ilie Potocea, după care un grup de preoţi şi măicuţe a oficiat o slujbă de sfinţire a locului, prilej pentru localnici să se îngrămădească în faţa scenei pentru a auzi cântările. Printre declaraţiile de dragoste pe care i le făceau câteva bătrâne, Potocea le-a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru că au venit la inaugurarea acestui „lăcaş”. Mândru de realizarea sa, primarul de la Tomşani le-a spus localnicilor că „dacă nu am reuşit să vă ridic o biserică, peste şapte luni voi face cu siguranţă un dispensar”.

Preşedintele CJ, Mircea Cosma, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Potocea, pe care l-a felicitat pentru această „casă care face cinste locuitorilor şi strădaniei lor”, şi a apreciat „efortul binecunoscut al acestui primar care este un luptător şi care s-a străduit să facă această primărie care este una dintre primele trei ale judeţului”. De asemenea, Cosma le-a spus localnicilor că în şedinţa de CJ de săptămâna trecută a aprobat acordarea de fonduri pentru trotuare în localitate, „aşa încât copiii să meargă pe pavele colorate, aşa cum merită”. În ansamblu, toată lumea a fost mulţumită. Politicienii s-au ocupat de „împrospătarea” memoriei cetăţenilor amorţiţi în rutina lor zilnică, în timp ce aceştia din urmă au „sorbit” fiecare promisiune de mai bine de pe buzele preşedintelui CJ şi ale primarului.

Menţionăm că lucrările pentru reabilitarea şi extinderea sediului primăriei din Tomşani au început în anul 2007, valoarea investiţiei fiind, potrivit edilului Ilie Potocea, de aproximativ 30 miliarde lei vechi. În această sumă au fost incluse şi cheltuielile cu mobilierul. În ceea ce priveşte datoriile pe care administraţia locală şi le-a făcut pentru finalizarea lucrării, acestea se ridică la suma de 7 miliarde lei vechi. Însă, la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, localitatea prahoveană a primit, prin rectificare bugetară, 2 miliarde lei vechi pentru acoperirea unei părţi din datorie.

 

 

 

 

 

Back To Top