Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Un sondaj CSOP comandat de PD-L arată faptul că, dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile prezidenţiale, 40% dintre români ar vota cu actualul şef al statului, în timp ce liderul PSD, Mircea Geoană, s-ar situa pe poziţia a doua în clasament, cu 19 procente. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, ar obţine 15% din voturile românilor, în timp ce 8 procente din sufragii s-ar îndrepta către primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu.

Şi într-un top al încrederii în politicieni Traian Băsescu ar ocupa o poziţie fruntaşă, tot cu 40%, în timp ce pe locul al doilea, la doar trei procente distanţă, s-ar afla Sorin Oprescu (37%). Poziţia a treia din clasament ar fi adjudecată de Mugur Isărescu, cu 34%. Radu Duda a obţinut încrederea a 11% dintre respondenţi, iar pe ultimul loc se află preşedintele UDMR, Marko Bela. Membrii PD-L sunt văzuţi de 27% dintre respondenţi ca fiind cel mai serioşi, 21% i-au desemnat pe social-democraţi ca având această calitate, iar 13% pe cei ai PNL. Cât despre prezenţa la vot, 31% dintre respondenţi au spus că vor vota, cu siguranţă, la alegerile europarlamentare din 7 iunie, în timp ce 11% nu ar face-o.

Ordinea pe podium se schimbă, însă, atunci când vorbim despre preocuparea pentru nevoile oamenilor. Astfel, 26% dintre cei intervievaţi consideră că PSD se preocupă mai mult de acest segment, 21% au afirmat că PD-L, iar PNL este apreciat de 10 procente din respondenţi. Sondajul a fost realizat în perioada 24-27 aprilie, pe un eşantion de 803 persoane. Se estimează că eroarea de reprezentativitate este de +/- 3,5% cu o probabilitate de 0,95.

Back To Top