Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Chiar dacă a rezistat cu succes tuturor presiunilor din ultimii patru ani, Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu pare a începe a se clătina. Majorarea de către Parlament a salariilor profesorilor a dat naştere unui val de revendicări, unic în istoria postdecembristă a acestei ţări.

Alianţa Naţională a Sindicatelor Sed Lex şi angajaţii primăriilor din toată ţara au anunţat că, astăzi, vor intra în grevă generală, după ce discuţiile cu ministrul de Finanţe a eşuat. Sindicaliştii au cerut o majorare a salariului, la fel cu cea a profesorilor, de 50%. Şi sindicaliştii din Prahova sunt decişi să se ralieze protestului colegilor din întreaga ţară.

Guvernul sub ameninţarea grevelor Liderul Sed Lex Prahova, din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Prahova, Aurel Fănică a anunţat că astăzi de la ora 8.00 la 10.00, va fi declanşată o grevă de avertisment, toată activitatea direcţiilor financiare şi a primăriilor fiind stopată. Nemulţumirea funcţionarilor publici este legată de majorarea salariului profesorilor cu 50%, şi ignorarea acordării, de către Guvern, a unei astfel de măriri şi celorlalţi bugetari. 

"Activitatea administraţiei publice va fi blocată dacă Executivul nu va găsi o soluţie pentru a majora salariile funcţionarilor publici cu 50%, astfel încât venitul mediu să crească, începând cu 1 noiembrie, de la 850 lei la 1.300 lei", ne-a declarat Aurel Fănică. Preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex, Vasile Marica, a declarat că peste 100.000 de funcţionari publici afiliaţi la Sed Lex şi la Federaţia din Administraţia Locală vor bloca activitatea din trezorerii, case de pensii, primării, tot ceea ce înseamnă birouri şi ghişee.


Aurel Fănică este de acord cu deciziile liderului naţional al Sed Lex: "Vom trece peste etapele preliminare grevei generale. Legea ne permite, dacă înştiinţăm din timp autorităţile. Atât autorităţile, cât şi cetăţenii vor fi anunţaţi, la nivel naţional, marţi şi miercuri, de demersul nostru”, a mai spus Aurel Fănică. El a declarat că declanşarea conflictului de muncă este condiţionat de refuzul guvernanţilor de a majora a salariile funcţionarilor cu 50%. "Nu am evaluat consecinţele financiare ale declanşării grevei generale, însă mă tem că România ar putea fi aruncată în haos", a mai spus Fănică. 

Din cei 20.000 de sindicalişti, care au participat, marţi, la marşul şi mitingul organizate de confederaţiile sindicale cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii Decente, peste 500 au venit din Prahova. „La această acţiune au participat un număr de 100 de sindicalişti au plecat cu două autocare din Ploieşti, iar alte 100 de persoane au venit cu maşinile personale”, ne-a declarat Gheorghe Neaga, preşedintele CNSLR „Frăţia” Prahova. „Acţiunea din data de 7 octombrie nu este ultima, dar a făcut parte din seria de manifestări menite să atragă atenţia asupra conceptului de muncă decentă şi drepturilor lucrătorilor, confederaţiile din România alăturându-se astfel sindicatelor din întreaga lume care au sărbătorit Ziua Internaţională a Muncii Decente. 

Din partea BNS au participat circa 100 de persoane, care au plecat cu două autocare”,ne- a povestit Costin Aldescu, preşedintele BNS Prahova. Liderii BNS au spus că acţiunile de protest vor continua iar, alături de reprezentanţii Direcţiei Muncii, vor face, în perioada următoare, controale pentru a verifica respectarea contractelor colective de muncă.

Back To Top