Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

După săptămâni întregi în care s-a prefăcut că nu observă atacurile social-democraţilor, europarlamentarul Roberta Anastase a ieşit, într-o conferinţă de presă, cu un atac dur la adresa pesediştilor. Principalele „ţinte” ale politicienei au fost Emil Calotă, Daniel Savu, Ionuţ Ionescu şi Ion Eparu- „patrulaterul corupţiei din PSD”. Anastase i-a acuzat pe pesedişti că „au inventat corupţia” , dezvăluind astfel viitoarele teme pe care le va aborda în campania electorală. Alături de Anastase, la conferinţa de presă a fost prezent şi Iulian Bădescu, candidatul PD-L la un mandat de senator în Colegiul 2 Slănic, care a aprobat toate acuzaţiile lansate de şefa sa de partid.

„PSD nu doreşte lase să moară caracatiţa corupţiei în Prahova”, a fost prima acuzaţiei preşedintei PD-L Prahova, care ca continuat caracterizându-l pe Emil Calotă, fostul primar al Ploieştiului, ca fiind „cel mai incompetent primar al oraşului din perioada de după '89, dovadă stând dezastrul pe care l-a lăsat în primărie”.

„Emil Calotă este cel care a blocat dezvoltarea oraşului, a fost primarul frână al Ploieştiului, iar acum are neruşinarea să vină să ceară voturi de la cetăţeni. Este anormală această situaţie şi ar trebui să îi fie jenă de străzile pline de gropi, de şcolile nereparate şi de tot ce s-ar fi putut schimba în acest oraş timp de opt ani”, a spus Roberta Anastase. Europarlamentarul l-a avertizat pe Marian Săniuţă, preşedintele PSD Prahova, că „este folosit drept preş sub care se ascund gunoaiele corupţiei”. 

„Sunt nelămurită şi îi cer explicaţii domnului Daniel Savu cu privire la modul în care a vândut, după cum zice dânsul, eu spun că a donat, Galeriile Comerciale şi Lumea Copiilor. De asemenea, cer explicaţii privind contractul Nabo Grup cu SC Hale şi Pieţe. Are Daniel Savu vreo legătură cu escrocheriile cu produse petroliere de la Astra?”, a continuat Anastase. 

Nici fostul şef al ADPP, Ionuţ Ionescu, nu a scăpat de atacurile Robertei Anastase. „Acesta este un tânăr cu aptitudini pentru gaşca de corupţi a PSD. Este normal ca firmele sale sau ale familiei sale să aibă constracte cu ADPP? Este normal ca oameni ai ADPP-ului, să amenajeze peluzele din faţa caselor unor lideri ai PSD? Sau este normal ca ADPP-ul să achiziţioneze o scenă şi o instalaţie de sunet care nici acum nu sunt folosite?”, a întrebat Roberta Anastase. 

Ion Eparu este şi el, „o latură a acestui patrulater al corupţiei” care „pozează într-un monument al corectitudinii”. Eparu a fost invitat să dea „detalii despre banii de la Dalkia şi Apa Nova, despre banii primiţi prin contractul Civitas Succes”. „Oare domnului Eparu nu îi este ruşine de porecla pe care o are în faţa studenţilor? Cum e să ţi se spună John-100 de euro?”, a atacat politicianul. 

Roberta Anastase a prezentat şi motivele pentru care consideră că merită să candideze pe Colegiul 11 deputaţi -Ploieşti-Vest. „Sunt singurul parlamentar care a mers cu cortul prin localităţile prahovene pentru a vorbi cu oamenii. Am premiat olimpicii, am organizat o caravană de informare despre Uniunea Europeană, am adus bani pentru staţia de epurare...Timp de patru ani, nu am dormit în Parlament şi nu am făcut, niciodată, afaceri pe bani publici. Am proiecte multe pentru Ploieşti, pentru zona de Vest, iar experienţa mea ca europarlametar mă va ajuta să atrag şi sprijin european în realizarea acestor proiecte. E nevoie ca pasajul de la Podul Înalt să fie extins la patru benzi, e nevoie de parcuri, de locuri de joacă şi pentru toate avem nevoie şi de fonduri europene”, a declarat Anastase, precizând că îşi doreşte „introducerea contului educaţional pentru elevi şi a tichetelor educaţionale pentru profesori” şi că susţine „introducerea unei pensii minime sociale garantată pentru ca pensionarii să aibă un trai lunar decent”. 

Candidatul PD-L pe colegiul 2 Senat Slănic- Ploieşti Nord, jurnalistul Iulian Bădescu, a declarat, ieri, pesedistul Alin Teodorescu este contracandidatul cel mai puternic, dar „avantajul meu este că aici sunt acasă şi sunt convins că am şanse să câştig”. El susţine că dacă „Marian Săniuţă nu l-ar fi plimbat, de mânuţă, pe Alin Teodorescu prin satele din colegiu”, „greul” social-democrat ar fi fost mult mai uşor de învins. 

Pedeliştii au încercat să strângă capital electoral şi vineri, când în cadrul unei festivităţii organizate la Teatrul „Toma Caragiu” au oferit premii olimpicilor prahoveni. Aproximativ 50 de recompense în bani au fost acordate atât elevilor olimpici, cât şi profesorilor îndrumători.

Back To Top