Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

nicolaescu gavrilescu roscaMinistru Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolaescu a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Ploieşti, că fenomenul şpăgii din spitale nu poate fi eradicat "de mâine", considerând că problema este nerezolvată de 70 de ani, printr-o "complicitate" între medic, asistent şi cetăţean.

Totodată, ministrul Nicolaescu este de părere că una dintre soluţiile eradicării fenomenului de primire a diferitelor "atenţii" de către personalul medical este mărirea substanţială a lefurilor cadrelor medicale. Întrebat dacă poate estima când se va eradica şpaga din sistemul de sănătate românesc, Nicolaescu a răspuns: "Eu nu sunt utopic".

"Trebuie să-i dai omului, ca să poţi să-i ceri. Dacă un om primeşte o leafă decentă, atunci automat poţi să-i ceri - potoleşte-te cu şpaga că s-ar putea să ai lucruri grele şi complicate la care trebuie să răspunzi. Până atunci e o complicitate între medic, asistent şi cetăţean", a spus Nicolăescu.

"Dumneavoastră vreţi să rezolvăm azi ce nu se rezolvă de 70 de ani în România. Eu încerc să vă spun că vrem să facem un program foarte complex, care să atingă multe puncte ca să poată să rezolve. Este un studiu făcut de Banca Mondială în urmă cu vreo trei ani, are nişte propuneri, ne uităm pe ele şi încercăm să le găsim în următorii ani la fiecare câte o rezolvare", a declarat, la Ploieşti, ministrul Eugen Nicolăescu.

Back To Top