Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

virgil-guranPână la sfârșitul lunii iunie, Executivul va adopta o ordonanță de urgență pentru reducerea TVA de la 24% la 9% la făină și pâine pe tot lanțul de producție și desfacere, de la moară până la momentul în care pâinea ajunge la consumator, anunţă deputatul prahovean Virgil Guran pe pagina de Facebook.

Conform acestuia, evaluările făcute arată că reducerea TVA pe tot lanțul de producție a pâinii va avea un impact bugetar pozitiv în prima parte a anului viitor, când se va înregistra o creștere a veniturilor colectate.
Guran este convins că reducerea TVA va întări concurența în acest segment de piață lucru care, coroborat cu estimările optimiste referitoare la anul agricol în curs, va provoca o reducere a prețului pâinii spre sfârșitul lui 2013.
Proiectul a fost agreat de Fondul Monetar Internațional și este una dintre prioritățile asumate de Guvern pentru anul 2013.
Sursa: facebook/virgilguran

Back To Top