Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Mizil, Adrian Năstase, vrea să ne arate că este un om activ, singura problemă este, însă, aceea că fostul premier pare lovit de amnezie din moment ce s-a dus să viziteze şantierul autostrăzii Transilvania, uitând, probabil, de faptul că şi Prahova şi chiar colegiul său sunt traversate de astfel de şantiere.

Şi, ca şi când cineva acolo Sus ar fi vrut să îl taxeze pentru faptul de a fi pus Ardealul înaintea celor care l-au ales uninominal ca să îi reprezinte în Parlament, Năstase a făcut drumul până la acest şantier... degeaba, pentru că reprezentaţii companiei Bechetel nu i-au permis accesul pe motiv că ar avea nevoie de aprobare de la CNADR. 

"Eventual nu aţi putea să solicitaţi să vină poliţia şi să ne aresteze că am venit aici, pe domeniul ăsta. În orice caz, am o rugăminte să sunaţi şi la Parlament, pentru un parlamentar arestarea este puţin cam complicată, şi rugaţi-o pe Roberta Anastase să dea eventual o aprobare, da?!”, a spus preşedintele Consiliului naţional al PSD, enervat de refuzul de a fi lăsat să „inspecteze” lucrările. Mai mult, social-democratul s-.a arătat convins de faptul că la baza unei astfel de „mânării” se află ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

"Poate că se construieşte aici o uzină nucleară şi noi nu ştim, deci ceea ce mi se pare absolut inadmisibil este că, şi din informaţiile mele, cei care au dat aceste instrucţiuni sunt domnul ministru Berceanu şi cei de la Compania pentru Drumuri. Cei de la Bechtel nu au ce să facă./.../ Vreau să fie foarte clar că am încercat la Bucureşti să discut această problemă şi mi se pare şi inamical şi incorect din punct de vedere politic ceea ce a făcut domnul Berceanu, sunt convins, la instrucţiunile domnului prim-ministru Traian Băsescu”, a mai afirmat deputatul de Mizil. 

Înainte de a pleca înapoi de unde a venit, Năstase a ţinut neapărat să încerce să se răzbune puţin pentru această şicană, aşa încât s-a fotografiat cu lângă un semn de circulaţie "Interzis” şi le-a transmis şi un mesaj românilor: "Dragi români, asta vă aşteaptă. Interzis! Asta este democraţia pe care o promovează PD-L-ul. Sunt absolut convins că în această zonă a libertăţii, aici în Ardeal, veţi aprecia aşa cum se cuvine acest final de mandat a lui Traian Băsescu”.

Back To Top