Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Conflictul dintre preşedintele şi vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, respectiv Adrian Năstase, continuă. De această dată, mărul discordiei între cele două părţi este reprezentat de cererea procurorilor de cercetare a celui din urmă în dosarul Zambaccian.

Disputa dintre cei doi membri ai PD-L, respectiv PSD s-a declanşat în momentul în care Anastase a propus, în şedinţa de luni a Biroului Permanent al Camerei, ca plenul să voteze un răspuns la cererea procurorului general în cazul Zambaccian 1, indiferent care va fi acesta, iar replica lui Adrian Năstase nu s-a lăsat aşteptată, acesta spunând că respectiva solicitare nu poate fi supusă la vot pentru că ar fi neconstituţională. Schimbul de replici dintre liderii forului legislativ a continuat, până când Roberta Anastase i-a pus în vedere lui Năstase faptul că se află "într-un puternic conflict de interese" când insistă să vorbească pe marginea cazului său. 

Comentând şedinţa cu pricina, preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că "Adrian Năstase este un avocat bun, dar care îşi practică meseria unde nu este cazul" şi a reiterat faptul că Parlamentul nu trebuie să-i apere pe cei care încalcă legea.

"Noi suntem un Parlament care face legi, nu-i apărăm pe cei care încalcă legea", a declarat şeful Camerei. Roberta Anastase consideră că fostul premier are şansa de a-şi dovedi nevinovăţia în justiţie. „Eu nu înţeleg de ce, lucrurile astea ar trebui să treacă atât de uşor, să fim aşa de relaxaţi şi să spunem: „Da, să meargă acolo. E până la urmă o şansă de reabilitare a lui", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, conchizând că „probabil că există un anumit grad de vinovăţie dacă se ezită cu atâta străşnicie justiţia”.

Back To Top