Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Senatorul social-democrat Sorin Chivu are un plan pentru scoaterea cât mai rapidă a ţării din criză. Cele 23 de măsuri prevăzute în planul anticriză al parlamentarului PSD ar trebui aplicate în intervalul 2009-2010 şi vizează stimularea activităţii unor sectoare industriale cu efecte de antrenare în economie, sprijinirea mediului de afaceri şi înfiinţarea şi menţinerea de locuri de muncă şi solidaritate socială.

Pesedistul a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă, că se intenţionează construirea a 50.000 de locuinţe complet echipate, care să fie supuse regimului de închiriere, cu garanţii acordate din Fondul de Garantare pentru IMM-uri, o astfel de măsură fiind complementară programului „Prima Casă”. Tot pentru a combate efectele crizei economice, Sorin Chivu propune înfiinţarea unui Fond de Investiţii pentru Infrastructură şi Dezvoltare Regională din care să fie finanţate multianual primele 100 proiecte considerate prioritare, conform Planului Naţional de Dezvoltare a României, subvenţionarea cu 70% a echipamentelor pentru irigaţii şi cu 80% a investiţiilor în echipamente noi de irigaţii, extinderea programului „Rabla” pentru persoanele juridice de la 1 septembrie 2009, iar de la 1 ianuarie 2010, pentru tractoare şi alte utilaje agricole, dar şi înfiinţarea unui Consiliu pentru supravegherea cheltuirii fondurilor publice.

Pentru a sprijini şi stimula mediul de afaceri, plata TVA ar trebui făcută la încasarea facturii începând cu 1 septembrie 2009, iar impozitul minim pe cifra de afaceri ar trebui eliminat începând cu data de 1 septembrie. Printre măsurile anti-criză propuse de Chivu se află şi acordarea de „premii” pentru firmele care, timp de trei ani consecutiv, şi-au plătit la zi datoriile către stat, în sensul că acestora ar trebui să li se acorde bonificaţii de 10% din valoarea obligaţiilor fiscale. Pe linie socială, planul împotriva crizei prevede ca toţi angajatorii care înfiinţează minimum 10 noi locuri de muncă pentru şomeri sau absolvenţi de şcoală să primească o bonificaţie de 50% la plata contribuţiilor sociale datorate statului în primul an şi de 25% pentru cel de-al doilea an.

Social-democratul propune reducerea TVA-ului pentru pâine, lapte şi carne de pui neprelucrată, dar şi reducerea cu o treime a facturii la energie pentru consumatorii casnici, în funcţie de nivelul veniturilor, şi pentru agenţii economici afectaţi de criza economică. Şi, din nou, facilităţi şi înlesniri pentru investiţiile care depăşesc 10 milioane de euro.

Back To Top