Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Remember

Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova organizează miercuri, 25.11.2009, ora 1100, la sediul său din str. Toma Caragiu, nr. 10, în sala Protocol, conferinţa de presă prilejuită de vernisarea expoziţiei temporare ”Comorile dacilor”, organizată în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie a României.
Expoziţia cuprinde o selecţie de 40 de piese de patrimoniu, din aur şi argint, clasate în categoria Tezaur, descoperite pe teritoriul ţării noastre în diverse locaţii, unele dintre ele chiar în judeţul nostru. Unicitatea şi frumuseţea pieselor geto-dacice expuse recomandă expoziţia ca fiind una dintre cele mai importante manifestări de acest gen organizată de muzeul nostru în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie a României.
Dintre exponate se remarcă cele patru brăţări polispiralice de aur, creaţii ale artei metalului preţios din lumea dacică, descoperite în Tezaurul de la Sarmisegetusa Regia (jud. Hunedoara). De asemenea în expoziţie pot fi admirate piese executate din argint: brăţări, fibule, falere, cupe, coif de paradă, fială şi situle.
Expoziţia va fi deschisă până la data de 20 decembrie 2009.

Back To Top