Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

Lotul naţional de karate tradiţional, care se pregăteşte pentru Campionatele Mondiale de la Vilnius (Lituania), prevăzute la sfârşitul acestei săptămâni, s-a reunit, luni, la Complexul Sportiv Naţional ”Lia Manoliu” din Bucureşti. Din cei 14 sportivi reuniţi, şapte provin de la CS Conpet CS Petrolul Ploieşti. La disciplina karate tradiţional (masculin şi feminin) sunt 11 probe de concurs, din care cinci de echipă. În patru dintre ele participă exclusiv sportivi de la Conpet-Petrolul! La kumite echipe, clubul ploieştean dă doi sportivi din patru! Mai sunt şase probe individuale, trei pentru băieţi şi alte trei pentru fete. Ploieştenii au alocate patru dintre ele!

„Este o mare responsabilitate pentru sportivii noştri, pentru mine ca antrenor, dar şi o mare onoare pentru noi toţi să reprezentăm CS Conpet-Petrolul, Ploieştiul, Prahova şi România! Resursele financiare pentru această deplasare provin de la sponsorul nostru care ne este alături de ani de zile SC CONPET SA Ploieşti. Doresc să mulţumesc pe această cale sponsorului nostru şi tuturor celor care sunt alături de noi”, ne-a declarat antrenor emerit Aurelian Nicolae, coordonatorul secţiei ploieştene.

Control inopinat de la Agenţia Naţională Antidoping

Nicolae ne-a mai relatat cum, în 30 septembrie, la ora 20.00, la finalul antrenamentului de iniţiere, i-a confundat pe doi reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale Antidoping cu părinţi care-şi înscriu copiii la iniţiere, şi le-a înmânat fişe de înscriere. Lămurindu-se lucrurile, a aflat că de fapt au venit pentru prelevarea de probe de urină de la toţi sportivii din lotul naţional de seniori care vor participa (în perioadda 9-13 octombrie 2008) la Campionatul Mondial din Lituania!

„Pentru că anul acesta europenele de karate tradiţional din Macedonia au fost suspendate din motive de securitate, această ţară confruntându-se cu o instabilitate politică şi mişcări de stradă după ce a ratat intrarea în NATO, plus presiunea comunităţilor albaneze, este de aşteaptat ca la Mondiale ”presiunea” să fie foarte mare din partea ţărilor cu tradiţie în karate tradiţional”, apreciază Aurelian Nicolae.

Cei şapte care vor reprezenta Prahova şi România la Mondialele de la Vilnius sunt Manona Danciu, Corina Tănăsescu, Cristina Gustoiu, Robert Miclea, Romeo Trandafir, Adrian Cojocaru şi Tiberiu Matei. Lipseşte, din păcate, Iulian Pătraşcu, aflat la o specializare în SUA, cel care a avut un rol important în obţinerea - la Mondialele precedente, din Canada - a titlului suprem la proba de kata echipe masculin, performanţă unică în istoria KT românesc.

 

 

 

 

Back To Top