Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

Sala Sporturilor "Horia Demian” din Cluj a găzduit finalele Campionatului Naţional pentru seniori (concursul individual). Sportivii legitimaţi la CS Petrom Ploieşti-Steaua au avut o comportare remarcabilă, răsplătită cu 3 titluri de campioni naţionali, 2 medalii de argint şi 4 de bronz.

Monica Nistor (cat. "52” kg”) şi-a păstrat titlul cîştigat anul trecut. Pe prima treaptă a podiumului a urcat şi Andreea Chiţu ("57”). O surpriza plăcută pentru lotul ploieştean a furnizat-o Alexandra Viciu ("63”), sportivă aflată la vârsta junioratului, care s-a impus şi în competiţia senioarelor.

Violeta Dumitru („48”), sportivă medaliată recent cu bronz la Campionatele Europene de juniori, a reuşit clasarea pe poziţia a II-a la „naţionalele” de seniori, performanţă realizată şi de colegul ei de club, şi el junior, Fabian Munteanu („73”).
Medaliile de bronz au fost câştigate de Adriana Vlădoiu („57”), Simona Pavel, în două rânduri, („78” şi „open”) şi Ionuţ Deaconu („66”).

Sportivii prahoveni sunt antrenaţi de Gheorghe Savu (antrenor federal, coordonator), Mihai Trandafirescu şi Robert Andreescu. Contribuţia meseuzei Anicuţa Meculescu în obţinerea acestor rezultate nu poate fi subestimată.

Gheorghe Savu este foarte mulţumit de rezultate: „Sportivii noştri s-au comportat bine şi foarte bine. În afară de Deaconu, toţi ceilalţi componenţi ai lotului nostru sunt la tineret sau la juniori. Alexandra Viciu se anunţă drept o mare campioană, ea fiind şi câştigătoare a unei medalii de bronz la Cupa Mondială pentru senioare de la Bucureşti, din iunie. Violeta Dumitru a avut, la rândul ei, o comportare foarte bună, menită să ne dea speranţe în perspectiva participării la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Bangkok (Thailanda)”.

Back To Top