Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

dumitru dragomirLPF nu se va autosesiza în „Cazul Petrolul" care vizează problematica jucătorilor formaţi în România care trebuie trecuţi pe foaia de joc la meciurile din Liga I. Anunţul a fost făcut de preşedintele ligii, Dumitru Dragomir. Totodată, acesta a îndemnat cluburile care cer victoria la masa verde în faţa Petrolului (Oţelul, Braşov şi Chiajna) să facă reclamaţie la TAS. Acolo unde deja CFR Cluj a avut câştig de cauză, după ce a reclamat FRF pentru menţinerea articolului considerat discriminatoriu.

"Confom regulamentului, pentru ca acest caz să ajungă la Comisia de Disciplină a LPF este nevoie de autosesizări din partea Departamentului de Competiţii al Ligii, nu de sesizările altor cluburi. Iar noi, liga, nu ne autosesizăm. Este o problemă în care UEFA spune într-un fel, iar regulamentul nostru care n-a fost anunţat ba s-a schimbat, ba nu s-a schimbat. Aşa că nu ne autosesizăm. Mai ales că noi, liga, suntem total împotriva rezultatelor la masa verde. Să nu facem iar un campionat cu o campioană cu rezultate la masa verde", a spus Dragomir.

El le-a transmis grupărilor FC Braşov, Oţelul Galaţi şi Concordia Chiajna, care au depus contestaţii la LPF prin care cer victoria la masa verde în partidele cu Petrolul Ploieşti, să solicite acest lucru direct la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. "Cei care se luptă cu Petrolul să se ducă la TAS. Pentru că noi, în România, nu ştim cum să o mai dăm. De la TAS vine într-un fel, de la TAS în alt fel, naiba ştie cum este. Aşa că cine vrea să afle rezultatele Petrolului în acele meciuri se duce la TAS", a explicat preşedintele LPF.

Articolul 46.7.1 litera a) din ROAF invocat de cele trei cluburi prevede că "echipele din Liga I şi echipele de fotbal feminin au dreptul să folosească maxim 5 jucători extracomunitari în acelaşi timp în teren şi au obligaţia să înscrie în raportul de arbitraj la fiecare joc oficial minim 5 jucători formaţi la nivel naţional".

Acest articol a fost abrogat de o decizie a TAS într-un litigiu dintre CFR Cluj şi FRF, dar ulterior, la 30 august 2013, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal l-a reintrodus în ROAF fără să îi aducă modificări. Juriştii LPF şi FRF s-au întâlnit în două rânduri, dar nu au ajuns la o concluzie privind modul de aplicare.

Sursa: Mediafax

Back To Top