Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul antrenamentLa conferinţa de presă organizată cu prilejul meciului cu Gaz Metan Mediaş, antrenorul Cosmin Contra a prezentat, la solicitarea presei, şi datele de care dispune în problematica jucătorilor formaţi în România care trebuie trecuţi pe foaia de joc la partidele oficiale. Tehnicianul Petrolului a expus optica avocaţilor clubului, dar din declaraţiile sale a reieşit şi faptul că nimeni de la Petrolul nu ştia de reintroducerea articolului în ROAF! Ceea ce reprezintă, desigur, o gravă lacună în felul în care cei angajaţi la club să se ocupe de astfel de probleme şi-au îndeplinit obligaţiile de serviciu.

Trei echipe au reclamat faptul că Petrolul nu a respectat articolul din ROAF referitor la jucătorii formaţi în România. Respectivul articol fusese scos după ce TAS a dat dreptate celor de la CFR într-o problematică asemănătoare, nu era valabil la începutul campiontului, dar a fost reintrodus după aceea. Logic, o astfel de acţiune este neconformă, deoarece orice schimbare în ROAF trebuie efectuată înaintea începerii sezonului şi nicidecum în plină desfăşurare a acestuia.

Măcar din acest punct de vedere, Petrolul ar avea câştig de cauză. În plus, pe teritoriul UE, articolul respectiv este considerat discrimatoriu, tocmai acest motiv stând la baza deciziei TAS în privinţa dosarului înaintat de CFR Cluj, în primăvară.
Pentru că FRF şi LPF nu au respectat nici decizia TAS şi nici măcar propriile regulamente cu privire la schimbarea normelor după care funcţionează fotbalul românesc, acum toate acţiunile şi declaraţiile responsabililor din structurile amintite sunt ambigue.
Şi totuşi...

Înainte să înceapă campionatul, Cosmin Contra a fost înştiinţat de către angajaţii clubului că îşi poate alcătui lotul fără altă restricţie în afara celei a jucătorilor extracomunitari, lucru reflectat, evident, în alegerea ţintelor pentru campania de achiziţii. La momentul în care articolul a fost reintrodus, linişte totală! Cosmin Contra nu a fost informat despre acest aspect, ceea ce denotă, în termeni eleganţi, o neglijenţă ce nu poate fi trecută cu vederea nicăieri, darămite la un club cu pretenţiile Petrolului.

Dovada că niciunul dintre responsabilii clubului n-a ştiut o reprezintă reacţia imediată a Petrolului, după ce a apărut în presă ştirea că Oţelul Galaţi a depus contestaţie şi a solicitat victoria la masa verde. La meciul cu CFR, au fost pe foaie cinci jucători formaţi în România. Şi vor fi şi de aici încolo, chiar dacă nu toţi vor fi apţi din punct de vedere medical!

„Noi ştiam că acel articol a fost scos şi chiar am fost foarte atenţi în privinţa jucătorilor extracomunitari, pentru a nu comite o greşeală atât de mare. Dacă m-a anunţat cineva că articolul a fost reintrodus? Nu! Dar, după discuţiile cu avocaţii noştri, nu putem pierde acele puncte. Eu cred că meciurile trebuie câştigate pe teren, iar ceea ce face acum conducătorul unui club pe la televiziuni demonstrează impotenţa echipei sale de a se impune pe plan sportiv" – Cosmin Contra, antrenor Petrolul.

Back To Top