Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

guilhermeHaubert Guilherme mai are contract cu Petrolul până la finalul sezonului. Cum, în această iarnă, intră în ultimele şase luni ale înţelegerii cu echipa ploieşteană şi, astfel, poate semna un precontract cu altă echipă care l-ar lua gratis, conducătorii Petrolului încearcă să-l determine să semneze prelungirea.
Clubul ploieştean i-a făcut o ofertă, însă fundaşul stânga a refuzat-o. „Din punctul meu de vedere, oferta făcută de Petrolul este avantajoasă. Din punctul lui de vedere, se pare că nu", a spus antrenorul Cosmin Contra în cadrul unei conferinţe de presă.
Fotbalistul care până să se facă mare a jucat la Chiajna sub comanda antrenorului Reghecampf - căruia nici lui nu-i dăduseră dinţii (sau colţii) – este dorit la Steaua.
La fel de cert este şi faptul că evoluţiile sale din ultima perioadă lasă de dorit. De aceea, Cosmin Contra a avut o discuţie cu fotbalistul, avertizându-l că, în situaţia în care va dezamăgi în continuare, va pierde postul de titular (n.r. - în favoarea lui Dean Beţa).

Back To Top