Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

laurentiu rosu conferintaAntrenorul principal al Petrolului, Cosmin Contra, este suspendat pentru două meciuri după incidentele de la finalul partidei cu Mediaş, prima pierdută de galben-albaştri după 26 de meciuri fără înfrângere în campionat.

 

Pauza competiţională a mai liniştit lucrurile, iar acum lupii sunt pregătiţi să o ia de la capăt, împreună cu suporterii, după cum a specificat antrenorul secund Laurenţiu Roşu, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Evident, nu ne-a căzut bine eşecul de la Mediaş. Ne aşteptam, e adevărat, să vină, la un moment dat, şi o înfrângere, dar nu ne gândeam că asta se va întâmpla chiar acolo unde pierdusem ultima dată. Acesta este fotbalul, nici acum nu se ştie dacă a fost sau nu gol, dar nu mai putem să dăm timpul înapoi şi trebuie să ne concentrăm la ce avem de făcut de acum înainte. A fost această pauză de două săptămâni, în care băieţii s-au antrenat foarte bine şi suntem încrezători că putem cîştiga mâine. Am avut şi amicalul cu Getafe, în care am dovedit că ne putem lupta cu echipele puternice, că le putem face faţă, aşa cum am demonstrat, de altfel, şi prin parcursul avut în Europa League.

Jucăm cu o nou-promovată, o echipă cu fotbalişti experimentaţi în fiecare compartiment, cum ar fi Munteanu, în apărare, N'Doye, la mijloc, sau Dinu, în faţă, dar şi cu unii mai tineri, precum Florean, Roman sau Peteleu, care cochetează cu loturile naţionale de juniori sau de tineret. E clar că trebuie să tratăm partida cu toată seriozitatea. Ne dorim să facem un meci bun şi să câştigăm toate cele trei puncte, astfel încât să ne menţinem pe podiumul clasamentului. Sperăm să fie stadionul plin şi sunt sigur că suporterii or să ne susţină aşa cum au făcut-o de fiecare dată", a declarat Laurenţiu Roşu.

Petrolul joacă sâmbătă, pe stadionul „Ilie Oană", cu Săgeata Năvodari, de la ora 21.30. Din lot nu fac parte Geraldo Alves, Hamza Younes, Laurenţiu Marinescu, Manasse Enza-Yamissi şi Dean Beţa, cu toţii accidentaţi.

Back To Top