Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

teixeiraPetrolul s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa celei mai slabe echipe care a venit pe stadionul „Ilie Oană" în acest sezon. Mai bine de o repriză, Săgeata lui Selymes n-a dezvoltat nici măcar un atac şi s-a apărat cu cu toată echipa şi la 1-0 pentru Petrolul, de parcă ar fi primit un premiu pentru înfrângere la scor strâns. În actul secund, lupii au pierdut ritmul într-un interval de aproximativ un sfert de oră.
Nu l-aş crede totuşi pe Tibor Selymes care a spus că totul a făcut parte din plan: îi lăsăm pe ei să joace în prima repriză şi atacăm noi în cea de-a doua!

 

Poate aşa s-a văzut de pe banca de rezerve a constănţenilor, însă, din tribună, cu o perspectivă mai largă poate, Săgeata Năvodari a fost cel mai slabă adversară a Petrolului în acest sezon. Cu cinci fundaşi în teren (restul erau accidentaţi, că, altfel, mai încăpeau), echipa oaspete l-a lăsat şomer de Pecanha în prima repriză.
Desigur, de la zero absolut la aproape unu e o distanţă considerabilă, de aici şi ideea lui Selymes cum că diferenţa de pe tabelă ar fi prea mare. Şi că Săgeata merita un punct.
Nu este deloc aşa, deoarece, până la urmă, bara de care s-a agăţat antrenorul a fost o întâmplare, pentru că şutul lui N'Doye n-ar fi prins spaţiul porţii şi a fost deviat involuntar de către Mihai Roman.
Da, ar fi putut să fie gol, dar de la ocazia singurului fotbalist cu acte în regulă de la Săgeata (N'Doye, nu Roman) şi până la „dominare clară" a Săgeţii e cale mai lungă decât de la Ploieşti şi până la Năvodari.
De la impotenţa oaspeţilor, trecem la inapetenţa Petrolului pe intervalul de timp amintit, fapt explicabil prin lipsa de concentrare acută a fotbaliştilor pregătiţi de Cosmin Contra.
Drept dovadă, odată ce s-au speriat un pic, lupii au preluat din nou controlul jocului şi au marcat două goluri, prin Boudjemaa (84) şi Romario (la ultima fază), după ce deschiseseră scorul în minutul 26, prin Teixeira.
E clar că n-a fost un joc foarte bun. Dar dacă al Petrolului a fost aşa, al Săgeţii cum fu?
Da, ştiu, ghinion teribil că n-a intrat mingea trimisă cu peretele de N'Doye! Asta e, câteodată fotbalul nu te iartă...

 

Declaraţii:

Tibor Selymes (antrenor Săgeata): Suntem o echipă mică, ne batem pentru salvarea de la retrogradare, dar nu putem face aşa dacă greşim cu atâta uşurinţă. În prima repriză am jucat să nu luăm gol. Am luat, dar în condiţiile în care doi fundaşi au dat pe lângă minge. În repriza a doua am dominat clar între minutele 50 şi 80 şi, în mod normal, trebuia să plecăm cu un punct de aici. Cine n-a văzut meciul şi vede scorul crede că a fost diferenţă mare. Eu cred că meciul a fost strâns.

Laurenţiu Roşu (antrenor secund Petrolul): Au fost momente în care am jucat bine şi momente în care am suferit, important este că am câştigat cele trei puncte. În repriza a doua am avut o cădere şi adversarii au început să atace. Nu a fost uşor, ei s-au aglomerat, a trebuit să încercăm să pătrundem pe flancuri.

Petrolul – Săgeata Năvodari 3-0 (1-0)
Stadion: Ilie Oană. Spectatori: cca 6.000

Marcatori: Teixeira (26), Boudjemaa (84), Romario (90+3)

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Hoban, Benga, Guilherme – Mustivar (cpt), De Lucas – Priso (69 Boudjemaa), Albin (80 Romario Pires), Teixeira (73 Fernandez) – Dore. Antrenor: Cosmin Contra.

Săgeata: Panagopoulos – Peteleu, Cr. Munteanu, I. Filip, Lopez – Florean, Muzac (85 V. Dinu), N'Doye (cpt), Fl. Achim – Tigoianu (75 Chiţu) – Popin (55 Roman). Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonaşe galbene: Albin (27), Mustivar (35)
Cartonaşe roşii: -

Jucătorul meciului: Filipe TEIXEIRA

Arbitri: Marcel Bârsan (Bucureşti) – Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Bogdan Velicu (Bucureşti).
Observatori: Dan Petrescu (Bucureşti, FRF) şi Mircea Călin (Bucureşti, LPF).

Back To Top