Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

baschet csu playoffCSU Asesoft Ploieşti s-a impus şi în Bosnia, la Igokea Aleksandrovac. După trei meciuri disputate în Grupa E, alb-albaştrii au două victorii, la fel ca ruşii de la Khimki Moscova şi israelienii de la Hapoel Ierusalim! Lupta pentru calificare în faza a doua a grupelor rămâne deschisă, iar ploieştenii au căpătat încredere în vederea următoarei confruntări, la Ierusalim, pe data de 6 noiembrie.

Ceea ce părea puţin plauzibil la startul noului sezon al EuroCup tinde să devină realitate. CSU Asesoft a învins în prima etapă chiar pe terenul echipei Khimki Moscova, apoi au pierdut acasă cu Pinar Izmir, liderul la zi al grupei. Joi seară însă, elevii lui Arnautovic au făcut iarăşi un meci bun în deplasare, reuşind să câştige la Igokea Aleksandrovac şi, totodată, să-i scoată pe bosniaci din cursa pentru calificare.
Desigur, la acest nivel, nici un meci nu este uşor. În primul sfert, ambele echipe au evoluat precaut, dar, odată cu sfertul al doilea, jocul s-a deschis. De fapt, în această perioadă a fost consemnat vârful evoluţiei ploieştenilor în Bosnia. Elevii lui Arnatovic au reuşit un parţial de 18-5 şi au intrat în avantaj la pauză, scor 34-45.
La reluare, a fost rândul gazdelor să conducă lupta pe parchet. Bosniacii nu doar au ameninţat, ci au şi trecut repede la fapte, recuperând, spre finalul sfertului al treilea, aproape tot handicapul de 17 puncte consemnat în minutul 22, la scorul de 34-51.
Însă, chiar în momentul în care tabela a afişat 63-64, baschetbaliştii de la Asesoft şi-au adunat forţele. Tripla lui Zekovic a dus scorul la 68-72, iar Igokea a fost ţinută în şah până la final, când a trebuit să se recunoască învinsă.

Declaraţii

Vladimir Arnautovic, antrenor CSU Asesoft: "Este o victorie foarte importantă pentru noi. Vreau să felicit Igokea pentru baschetul prestat, dar noi am crezut mai mult în victorie și am tratat mai bine momentele cheie. Sunt mulțumit de felul în care am jucat, în special în sfertul secund. Mărirea formatului EuroCup la 48 de echipe a reprezentat un lucru excelent pentru mult echipe, inclusiv pentru CSU Asesoft, și ne bucurăm că facem parte din această competiție. Obiectivul nostru este să ne calificăm în Top 32 și sper că-l vom îndeplini. Programul nu ne avantajează prea mult, fiind nevoiți să disputăm trei dintre primele patru jocuri în deplasare.

Dragan Zekovic (pivot CSU, MVP-ul partidei): Am avut, într-adevăr, o seară bună, însă realizările mele personale s-au datorat faptului că întreaga echipă a jucat bine. După această victorie, avem o situaţie bună în clasament şi, dacă vom continua să jucăm aşa, va fi un sezon excelent pentru noi. Nimeni nu se aştepta să ne descurcăm atât de bine, dar suntem foarte bucuroşi că reprezentăm una dintre surprizele plăcute ale acestei competiţii.

Dragan Bajic (antrenor Igokea): Este al treilea meci consecutiv pe care îl pierdem, deşi le puteam câştiga pe toate. Nu sunt de acord cu afirmaţia căpitanului echipei noastre, cum că jucătorii deţin întreaga vină a acestui eşec. Eu sunt o persoană care îşi asumă responsabilitatea. Eu am făcut echipa şi eu am o mare parte din vină. Sunt încrezător că putem juca şi mai bine, dar trebuie să discut cu cei din conducere despre situaţia mea la club, deoarece este clar că trebuie schimbat ceva .

Statistică:

Igokea - CSU Asesoft 77-84 (34-45)
Scorul pe sferturi: 22-18, 12-27, 24-16, 19-23

Igokea: Pavkovic (3p, 2rec, 3pd, 1x3), Dozet (3p, 3pd, 1x3), Jorovic (15p, 2rec, 4pd, 2x3), Knezevic (1rec), Galloway (5p, 1x3), Nikolic (6p, 3rec), Gordic (20p, 2pd, 4x3), Bakic (1rec, 1pd), Stemberger (4p, 6rec, 7pd), Bunic (21p, 4rec, 2pd)
Echipa: 2p-53%, 3p-41%, FT-73%, 24rec, 22pd, 15mp, 7mc

CSU Asesoft: Adamovic (2p, 3rec, 4pd), Szijarto (1pd), Dunn (8p, 4rec, 3pd), Burlacu (9p, 3rec, 1x3), Marshall (4p, 2rec), Mohammed (11p, 3rec, 6pd), Tica (8p, 5rec, 1cap), Lee (17p, 7rec, 2pd, 1cap, 5gp), Zekovic (25p)
Echipa: 2p-65%, 3p-40%, FT-67%, 29rec, 17pd, 17mp, 11mc, 2cap

Rezultatele Grupei E:

Hapoel Ierusalim – Khimki Moscova 80-87 (după prelungiri)
Pinar Izmir – Lukoil Academic Sofia 84-69
Igokea Aleksandrovac - CSU Asesoft 77-84

Etapa a 4-a (6 noiembrie):
Khimki Moscova – Pinar Izmir; Academic Sofia – Igokea; Hapoel Ierusalim – CSU Asesoft.

Back To Top