Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

boudjemaaTrei dintre jucătorii Petrolului cărora li se termină contractul la finalul acestui sezon nu au dat semne că vor reînnoirea angajamentelor. Boudjemaa şi Enza Yamissi au anunţat deja conducerea şi pe Cosmin Contra că vor pleca la alte echipe.

Damin Boudjemaa, Enza Yamissi şi Haubert Guilherme au contracte până la vară, ceea ce înseamnă că, în această iarnă pot semna precontracte cu alte alte echipe, urmând la, la sfârşitul sezonului, să poată pleca gratis.
În acest moment, pare că nimic nu-l poate convinge pe Boudjemaa să rămână. De altfel, mijlocaşul a avut periodic probleme cu conducerea clubului vizavi de contractul pe care-l are la Petrolul, fiind nemulţumit de banii pe care îi încasează raportaţi la minutele jucate şi importanţa sa în planul tactic al lupilor.
De asemenea, Yamissi a anunţat şi el că vrea să plece, iar în ceea ce-l priveşte pe Guilherme, brazilianul a refuzat de mai multe ori prelungirea înţelegerii, având, se pare, o ofertă mai bună decât cea consistentă oferită de clubul ploieştean.
Cei trei nu sunt singurii cărora le expiră contractul la finele campionatului. Rămân în discuţie jucătorii luaţi cu opţiune de cumpărare precum Walter Fernandez şi Camara, fiind şanse importante ca ei să fie daţi "la retur", din moment ce n-au rupt gura târgului.

De altfel, Petrolul se află în căutarea unor atacanţi care să şi marcheze, Cosmin Contra anunţând acest lucru în cadrul conferinţei de presă de joi.
"Aş vrea doi atacanţi, cu unul suntem deja în discuţii, pentru că ne trebuie jucători care să bage mingea în poartă. Dore nu e vârf de careu, nu a jucat împins până acum. Încearcă să se adapteze, dacă ar înscrie jumătate din ocaziile pe care le are, ar fi Bokila II. Mi-aş dori cât mai mulţi români în lot, dar la cât se cere pe ei, 800.000 - 1 million, preţul nu e conform cu realitatea", a spus Cosmin Contra.

Cât despre jucătorii aflaţi pe picior de plecare, antrenorul Petrolului a fost clar: „Nu ţinem pe nimeni cu forţa, dar trebuie să punem rezultatele deasupra intereselor mărunte. Cât sunt aici, dacă se vor încadra în ce le cer, vor fi utilizaţi".

Back To Top