Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

contra vitesseÎn această seară, de la ora 19.00, Petrolul caută punctele pierdute în etapa trecută, cu Timişoara, la Vaslui. Vrem să punem presiune pe Steaua!, a declarat anternorul Cosmin Contra. Dacă vor învinge, ploieştenii ar ajunge la egalitate de puncte cu gruparea din Ghencea, care va avea însă, la acel moment, trei jocuri mai puţin disputate.

„Avem, din nou, şansa să punem presiune pe Steaua, pentru că putem să ajungem la egalitate de puncte, chiar dacă ei vor avea trei jocuri mai puţin disputate după această etapă. Dar nicio echipă nu pleacă din postura favoritei atunci când joacă la Vaslui. Întâlnim un adversar aflat în revenire de formă, care a trecut peste şocul celor opt puncte luate din clasament şi care a bătut în etapa trecută, în deplasare, pe Pandurii. Vasluiul este o echipă masivă, foarte periculoasă la fazele fixe, cu jucători capabili să facă diferenţa dacă prind o zi bună, şi mă refer aici la un Sânmărtean, la un Antal, la un Temwanjera. Va fi, cu siguranţă, un meci greu, dar sunt încrezător că, dacă vom avea o atitudine similară cu cea de la ultimele două jocuri, chiar dacă cu Timişoara n-am reuşit să câştigăm, atunci avem şanse să obţinem puncte la Vaslui. Trebuie să fim atenţi şi să încercăm să ne facem jocul nostru", a punctat Cosmin Contra în cadrul unei conferinţe de presă.

Hamza, apt dejoc pentru Verona

Hamza Younes se antrenează normal, la fel ca şi Yamissi. Ei nu vor fi însă forţaţi, a precizat Contra. Petrolul nu poate miza nici pe Albin, care aşteaptă rezultatul examinării medicale la care a fost supus, după accidentarea din meciul cu Timişoara. „Sperăm să nu fie o accidentare gravă, pentru că Albin este un jucător care ne poate ajuta foarte mult. Reintră Priso în lot şi, în condiţiile absenţei lui Albin, trebuie să găsesc cea mai bună soluţie pentru a-l înlocui la mijlocul terenului. În rest, Geraldo şi Teixeira s-au pregătit normal şi sunt apţi de joc, iar Younes şi Enza-Yamissi au revenit la antrenamente, dar ei vor intra pe teren săptămâna viitoare, în meciul amical cu Verona, iar dacă totul va decurge normal, atunci îi vom avea disponibili pentru următoarea partidă din campionat, cea cu Viitorul Constanţa", a spus Cosmin Contra.

Partida cu FC Vaslui se va disputa în această seară, de la ora 19.00 şi va fi transmisă de către Digisport 1.

Back To Top