Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

simona gogarlaFosta internaţională de handbal Simona Gogârlă a preluat, marţi, echipa HCM Râmnicu Vâlcea, ultima clasată în Liga Naţională. Gogîrlă a antrenat, până în această toamnă, pe CSM Ploieşti, de unde a plecat în urma unor neînţelegeri cu conducerea clubului.

După încheierea sezonului, CSM i-a propus să semneze contracte succesive pe o perioadă de numai o lună, urmând a fi prelungite în funcţie de rezultatele echipei. Gogîrlă urma să aibă un salariu dublu, condiţionat de clasarea în prima jumătate a clasamentului.
Simona Gogîrlă a a hotărât că procedura şi umilitoare şi a decis să renunţe.
„HCM Rm. Vâlcea are un nou antrenor, Simona Gogîrlă. În ceea ce priveşte situaţia Mariei Torok Duca, ea va rămâne în cadrul clubului", a declarat preşedintele echipei, Toma Pleşa, pentru handbal-volei.ro.
Primul meci al Simonei Gogîrlă pe banca tehnică a Vâlcei va fi cel cu Dunărea Brăila, programat sâmbătă, de la ora 11.00. În afară de CSM Ploieşti, fosta internaţională a antrenat Rapid Bucureşti şi ACS Şc. 181 SSP Bucureşti.

Back To Top