Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

gino pontaDupă 17 ani în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir este ridicat de pe tron de majoritatea cluburilor din prima divizie. Joi, după alegerile pentru funcţia de preşedinte al LPF, 11 echipe au optat pentru Gino Iorgulescu şi doar 7 pentru Mitică Dragomir.

 

După aflarea rezultatelor, Dumitru Dragomir a declarat că nu se întoarce în fotbal pentru a deţine o funcţie de preşedinte de club. El a precizat că va primi 10 salarii compensatorii de la LPF.

 

"Domnul Iorgulescu a câştigat cu 11-7. A fost un concurent bun şi este un preşedinte meritoriu. Are în spate o activitate fotbalistică foarte bună, sper că şi ca preşedinte să fie la fel. Sper să stea la Ligă cel puţin cât am stat eu. Sunt bucuros că în locul meu a venit un om de fotbal. A fost mai bun ca mine. Îi las o Ligă frumoasă, mobila lui Ceauşescu din biroul meu. Să nu vă aşteptaţi de la mine să-l atac pe Gino Iorgulescu. Nu pot să-l defăimez pe omul care a concurat cu mine. Oricum nu ştiu ceva compromiţător despre el. Mă voi duce la afacerile mele, poate la un post de televiziune. Am fost solicitat de două mari cluburi, dar nu voi reveni la un club de fotbal. După ce am fost vultur, nu mai pot fi porumbel. Ştiu sigur cine şi cum a votat. N-au votat curvele astea pe care le-am ajutat de-a lungul anilor. Voi primi 150.000 din partea Adunării Generale, un fel de pensie viageră şi mulţumesc pe această cale. Am avut un program foarte bun, dar nu a contat deloc pentru că influenţa politică a fost majoră. Nu pot să vorbesc urât despre domnul Ponta sau despre domnul Dragnea, îi felicit pentru cum au lucrat. Gheorghe Ştefan a fost cel mai fair-play dintre toţi. A spus dinainte că votează cu Gino. Au fost alţii care au jurat pe Biblie şi au dat-o cotită", a declarat Dragomir.

Sursa foto: prosport.ro

Back To Top