Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

liceeni petrolul 1Jucătorii şi antrenorii Petrolului au făcut o vizită la Liceul Tehnologic Administrativ și de Servicii "Victor Slăvescu" din Ploiești pentru a-i invita pe elevi la meciul de luni seară, cu Viitorul Constanța.
Aşa cum s-a întâmplat şi cu alte ocazii, lupii au fost primiţi cu entuziasm şi, de data aceasta, cu steaguri şi fumigene, liceenii de la Victor Slăvescu comportându-se ca o galerie în toată regula!
liceeni petrolul 2Petroliştii au organizat şi un concurs, iar cei cinci elevi care au demonstrat că ştiu istoria Petrolului se vor afla, pentru o zi, alături de jucătorii lui Cosmin Contra. liceeni petrolul 3Antrenorul le-a mulţumit tuturor pentru susţinere. "Sperăm să ne întorceți vizita, așa că așteptăm la meciuri, pe stadion, avem nevoie de încurajările voastre!".
Emoţiile n-au fost numai pentru adolscenţi, ci şi jucătorii Petrolului au fost mişcaţi de întâlnirea de la liceul ploieştean. "Fotbaliștii, în special, sunt adevărate exemple pentru ei, iar atunci când ne văd și în afara gazonului sunt în culmea fericirii. Ne simțim bine participând la astfel de acțiuni, vom mai merge și în alte școli și licee din Ploiești", a spus Geraldo Alves, după ce a fost strâns în braţe de mai mulţi elevi.
Jucătorii au oferit bilete pentru partida cu Viitorul şi au dat autografe pe postcarduri.

Back To Top