Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

mutuAtacantul Adrian Mutu a anunţat pe contul său de Facebook faptul că s-a înţeles cu cei de la Ajaccio pentru un împrumut la Petrolul.
Acţionarul majoritar al clubului ploieştean, Dan Capră, a confirmat:
"Mutu n-a semnat nimic deocamdată cu Petrolul. Dar ne-a spus că a primit acordul lui Ajaccio să vină la Petrolul pentru un an şi jumătate. Acum, după venirea lui Adi, Petrolul a devenit clar favorită la titlu.

Obiectivul nostru acesta era oricum, dar acum şansele noastre cresc considerabil. Nu vreau să vorbesc despre detaliile financiare ale transferului sau despre salariul său", a spus Dan Capră pentru Fanatik.

"Vă daţi seama că e ok, dar mă preocupă mai puţin, pentru că el vine de ianuarie. Am lăsat de o parte subiectul pînă atunci, încă am meciuri de jucat pînă cînd va veni.

Chiar şi cu Mutu, nu putem spune că vom câştiga titlul. Steaua face puţini paşi greşiţi, Astra e şi ea foarte puternică, dar şanse sunt. Sper să câştigăm meciurile pe care le mai avem pentru a rămâne aproape de Steaua. Experienţa pe care o are Mutu ne poate ajuta să rezolvăm problemele din atac, dar vom căuta să aducem încă un an atacant", a spus şi antrenorul Cosmin Contra la DolceSport.

Back To Top