Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

teixeira steauaSteaua a fost surclasată de Petrolul pe stadionul din Ghencea. Meciul s-a terminat 1-1, dar punctul câştigat de formaţia din Bucureşti este mincinos.

 

Antrenorul Cosmin Contra a spus după meci că Petrolul a făcut ceea ce face Steaua de obicei cu celelalte echipe. Adică a pus presiune, a jucat sus, şi-a creat ocazii. Tehnicianul lupilor a fost elegant. De fapt, cu excepţia a trei ocazii, dintre care două au venit din faze fixe, cea mai mediatizată echipă din ţară a fost călcată în picioare, umilită de Teixeira şi Albin, strânsă în menghină de jocul ofensiv al ploieştenilor. Şi, ca de obicei, a fost norocoasă, atunci când are nenorocul să nu fie ajutată pe faţă de brigada de arbitri.

 

Echipa din Ghencea a fost praf, surprizele lui Reghe anunţate cu multe semne de exclamare în presă înaintea meciului – Nikolic, vârf, Chipciu - fundaş dreapta şi Prepeliţă – închizător intrând la categoria „pamflet". Formația din București a jucat fotbal vreo trei minute. Prelungirile primei reprize, când a și marcat, și în minutul 88, când Popa a tras de la 16 metri, pe lângă.

Dar atât despre echipa despre care afli totul , deschizând pur şi simplu televizorul (dacă eşti interesat, desigur, și dispus să asculți tonalitățile isterice ale oficialilor).
Să vorbim despre Petrolul. Contra n-a surprins lăsându-l pe Boudjemaa în afara lotului, din moment ce Damien stă cu gândul în altă parte. Dintre Dore și Camara l-a ales pe ultimul și l-a și aruncat în luptă, în condițiile în care Hamza Younes nu este încă pregătit fizic pentru a juca un meci întreg. Camara n-a început rău, a intrat în meci, dar a ieșit repede. Rămâne cam singurul jucător al Petrolului fără realizări în acest tur de campionat, deși cu echipa cu care Petrolul a jucat duminică, a avut în picior golul de 1-0, dar l-a trimis la mare distanță de poartă.

Însă Teixeira a fost sublim! Jucând cu mare, mare ambiție, mijlocașul Petrolului i-a luat la rând! El a fost cel care a centrat la faza golului, când Geraldo a retrimis în careu, iar Benga, uitat de adversari în centrul careului, a șutat impecabil, imparabil, din prima.
De altfel, ambii fundași centrali ai Petrolului au avut o prestație foarte bună. Amândoi au jucat tactic aproape perfect, acoperind judiocios zonele, dominându-și adversarii.
O parte din atacurile dezlânate nici n-au mai ajuns în zona de acțiune a defensivei petroliste. De Lucas și, mai ales, Ovidiu Hoban au jucat foarte bine la mijloc. Multe mingi au fost trimise pe Camara, la capăt de linie, însă atunci când raidurile petroliste au fost purtate la firul ierbii, sub altitudinea de intervenție a lui Szukala, a fost deranj. Dar, cel mai mult, adversara Petrolului a avut norocul că echipa ploieșteană nu dispune de un vârf de careu de valoare. De un Bokila, care ar fi știut poate să speculeze brambureala stelistă.

Chiar și așa, Petrolul a avut ghinion că n-a marcat mai multe goluri în Ghencea. Cum altfel să fie când Albin trage ca după manual, dar mingea nu intră în poartă? Prima dată, voleul uruguayanului a fost respins de portar. A doua oară, Juan Angel Albin a reluat acrobatic, însă mingea a luat gazonul și a trecut razant cu bara transversală. Un pic mai în față dacă lovea pământul și ar fi intrat în top 5 goluri în campionat...

Meciul nu s-a terminat cu ratarea echipei adverse. Ci cu un șut de efect al lui Hoban care a făcut sloi tribunele. Și cu înjurăturile suporterilor din Ghencea, la adresa Petrolului. Printre ele, o părere de lemn prețios a unuia cu scaun la cap: Noi am fost cei care am câștigat un punct din meciul ăsta!

Steaua București – Petrolul 1-1 (1-0)

Stadion: Ghencea. Spectatori: 10.600

Arbitri: Ovidiu Hațegan 6 (Arad) / Radu Ghinguleac 6,5 (București), Ovidiu Artene 7 (Vaslui).
Observatori: Dan Petrescu (București), Claudiu Popa (București)
Supervizor: Dumitru Mihalache (București)

Steaua: Tătărușanu 7 – Chipciu 4,5, Szukala 7, Varela 7, Latovlevici 5 – Prepeliță 6, Bourceanu 7 – A. Popa 4,5, Iancu 6 (57 Neagu 4,5), Tănase 5 – Nikolic 4 (46 Piovaccari 5). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Petrolul: Pecanha 7 – Alcenat 6, Geraldo 7, Benga 7,5, Guilherme 7 – Hoban 7,5, De Lucas 6,5 (76 Fernandez) – Priso 6 (63 Hamza 6), Albin 7, Teixeira 8 – Camara 4,5 (80 Mustivar). Antrenor: Cosmin Contra.
Marcatori: Prepeliță 45+2 / Benga 78
Cartonașe galbene: Bourceanu (34), Prepeliță (62) / Alcenat (38), Teixeira (52)
Cartonașe roșii: -
Jucătorul meciului: Filipe TEIXEIRA

Back To Top