Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

steaua petrolul bataie suporteri jandarmi 5Marţi seară, suporterii Petrolului au organizat o conferinţă de presă pentru a prezenta incidentele care au dus la un adevărat măcel la intrarea în Bucureşti, dintre comuna Domneşti. Fanii sunt convinşi că Jandarmeria Bucureşti a acţionat cu premeditare, provocând conflictul.

 

Foarte interesant este că suporterii susţin că, la sosirea la Ploieşti, au fost bătuţi tot de jandarmi de la Bucureşti care au însoţit autobuzele până în centrul oraşului. Informaţia conform căreia dispozitivul jandamilor din Capitală a fost prezent la Ploieşti a fost confirmată de reprezentanţi ai Jandarmeriei Prahova.

 

În conferinţa de presă, reprezentanţii suporterilor care au făcut deplasarea organizat la Bucureşti au prezentat firul evenimentelor din punctul lor de vedere. „Înainte să ajungem în Prelungirea Ghencea, autobuzele au fost oprite în câmp, în beznă. Planul a fost stabilit dinainte, pentru că am fost blocaţi înaintea benzinăriei care era singurul loc unde puteau fi întoarse autobuzele cu burduf. Suntem convinşi că planul lor era să ne trimită înapoi la Ploieşti. În momentul în care au fost deschise uşile şi s-a coborât din maşini, au început să urle şi să ne lovească spunându-ne că nu avem voie să coborâm. Au dat înăuntru cu gaze lacrimogene", povestesc suporterii, veniţi la discuţia cu presa cu leziuni faciale vizibile.

Unul dintre aceştia a povestit cum jandarmii au început să bată cu bastoanele în autobuzul în care s-a aflat, după ce pulverizaseră gaz înainte, cerându-i şoferului să coboare. Suporterul susţine că acesta era ameţit rău din cauza gazelor şi, pe drumul de întoarcere, a fost nevoit să-i tragă de volan pentru a evita un accident.

Totodată, martorii susţin că au fost gazaţi foarte mulţi suporteri, chiar şi cei din autobuzele aflate în coada convoiului.

Faptul că toate autobuzele au fost trimise înapoi în Ploieşti reprezintă, în sine, un abuz. Dar nu se terminase. Curios fapt, jandarmii din Bucureşti au putut acţiona şi în afara jurisdicţiei lor, în Ploieşti.

Sub sloganul „Vă omorâm la voi, aici" – după cum relatează suporterii – jandarmii au început să împartă bastoane imediat ce fanii Petrolului care au mers până în Centru au coborât.

Trebuie menţionat că relatările suporterilor coincid. Şi că acelaşi lucru l-au povestit şi oameni bătrâni, martori ai măcelului. Unul dintre ei, profesor de handbal pensionat a declarat că, în autobuzul în care se afla era un copil de 10-12 ani cu tatăl său, veniţi de la Câmpina. „Era la şcoala generală Câmpineanu (n.r. – Şcoala cu clasele I-VIII „Ion Câmpineanu"), îmi aduc bine aminte, pentru că am făcut legătura cu Câmpina. Au dat cu gaze în autobuz şi nu ne-au lăsat să deschidem geamurile. Mă sufocam pur şi simplu, iar copilul se simţea rău. I-am făcut semn unui jandarm că nu mai putem. Din fericire, sunt şi oameni de treabă printre ei, şi unul m-a lăsat să deschid geamul. Aici, la Ploieşti, stăteau în formaţie îmntr-un colţ în locul unde era fosta Poliţie. Ne-au luat din spate, iarăşi cu gaze! Pur şi simplu băieţii aştia tineri nu făceau nimic altceva decât să scandeze – România, stat poliţienesc", spune pensionarul.

Suporterii recunosc faptul că, la sosirea în Ploieşti au vrut să scandeze pe străzi, iritaţi fiind că n-au fost lăsaţi să intre la meci.
„Care este problema? Am înţeles, este miting spontan, neautorizat, suntem filmaţi, identificaţi şi plătim amendă! Asta este legea! Ne spuneau că ne omoară aici la noi. Ce lege din ţara asta mă obligă să mă duc acasă?", s-a întrebat Octav Preda, unul dintre liderii galeriei.
În plus, „cei mai mulţi dintre noi au fost loviţi la cap. Legea spune că, pentru restabilirea ordinii, în caz de necesitate, se aplică lovituri în zona verde, adică a membrelor, nu în zona roşie, cap şi piept", a adăugat un coleg.

Suporterii îşi menţin afirmaţia că jandarmii din Bucureşti au folosit armamentul din dotare, respectiv arme cu gloanţe de cauciuc.

Încă o eroare gravă

Culmea, după toate cele întâmplate în noaptea de 1 decembrie, la meciul de miercuri, cu FC Vaslui, era prevăzut un contingent masiv de jandarmi ... din BUCUREŞTI pentru asigurarea ordinii. Motivul era că cei de la Ploieşti nu dispun de efectivele necesare. Situaţia a fost analizată şi partida din Cupa României va fi supravegheată de „ai noştri".

O mie de plângeri

Suporterii Petrolului sunt hotărâţi să caute vinovaţii pentru cele întâmplate. „Vor fi înregistrate la Poliţia Ploieşti în jur de 1.000 de plângeri împotriva Jandarmeriei Bucureşti. Toţi cei care au suferit răni în urma intervenţiei jandarmilor îşi vor scoate certificat medico-legal. Avem şi mai mulţi avocaţi care ne reprezintă", au anunţat Lupii Galbeni.

Clubul Petrolul şi-a anunţat sprijinul pentru demersul suporterilor

"FC Petrolul Ploiești a luat act cu stupoare de evenimentele produse în seara zilei de duminică, 1 decembrie, în urma cărora cei peste 1.300 de suporteri ai echipei noastre au fost împiedicați de către jandarmi să ajungă pe stadionul Steaua. Clubul este alături de fanii petroliști și îi va suține într-un demers comun, în încercarea de a identifica vinovații pentru evenimentele reprobabile produse în localitatea Domnești, dar și în centrul Ploieștiului.
FC Petrolul Ploiești consideră exagerată și inoportună intervenția în forță a jandarmilor și cere organelor abilitate să demareze o anchetă pentru aflarea adevărului.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, 3 decembrie, a avut loc o ședință de coordonare privind stabilirea măsurilor de securitate la meciul FC Petrolul – FC Vaslui, programat miercuri, ora 19.00, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României Timișoreana.
În urma acestei întâlniri, la care au participat, oficialii clubului, primarul Iulian Bădescu, prefectul Marius Sersea, precum și reprezentanți ai Jandarmeriei Prahova și ai Poliției Municipiului Ploiești, s-a decis ca la partida menționată mai sus paza și ordinea să fie asigurate de către Jandarmeria Prahova, Poliția Locală și cea a Municipiului Ploiești, iar în stadion vor fi prezenți reprezentanții firmei SAS.
Clubul nostru este convins că toți spectatorii vor avea același comportament civilizat, afișat, de altfel, la toate meciurile desfășurate până acum pe stadionul "Ilie Oană".

Back To Top