Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

hobanPetrolistul Ovidiu Hoban a fost desemnat, în cadrul Galei Fotbalului Românesc, eveniment organizat de către Clubul Sportiv al Jurnaliștilor (CSJ) și Asociația Fotbaliștilor Români (AFR), marți seară, la Ambasad'or Events din Otopeni, cel mai bun mijlocaș al anului 2013.

Jucătorul "lupilor", care pe 27 decembrie va împlini vârsta de 31 de ani, a câștigat Cupa României și a evoluat în Liga Europa cu Petrolul şi, în plus, a fost selecţionat de şase ori în Naționala României. Hoban a fost votat de jurnaliștii sportive și antrenorii români, devansându-i pe ceilalți doi nominalizați la această categorie: Alexandru Maxim (VfB Stuttgart) și Constantin Budescu (Astra Giurgiu).

"Este primul meu premiu personal și mă bucur că munca mi-a fost apreciată. Țin să mulțumesc familiei mele pentru susținere, colegilor, antrenorilor și conducerii clubului Petrolului, fără de care n-aș fi reușit să am un an atât de bun", a declarat Hoban, după acordarea distincției.

Back To Top