Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

mustivar 1Câţiva dintre fotbaliştii Petrolului au fost surprinşi presa bucureşteană dându-şi în petec la ieşirea dintr-un club de fiţe din Capitală. Că băieţii au ieşit „la un suc" în timpul liber nu-i bai. Dar să fii surprins pe cameră cu pantalonii-n vine, cum a fost Dore, căruia i s-au văzut chiloţii cu mânecuţă, în timp ce urca în maşină, după ce a vrut să bată un parcagiu, e penibil. La fel sunt şi gesturile obscene de copil cu mintea scurtă făcute de Mustivar, la spatele lui Pablo De Lucas.
De fapt, spaniolul e cel mai şifonat din filmul tragi-comic prezentat de Can-Can, pe care-l puteţi viziona AICI. Nu numai că e miştocărit golăneşte de Mustivar, dar pare atât de beat încât cade pe marginea drumului, în momentul în care face schimb de locuri cu Dore, în maşină!
Bravo, băieţi, aţi făcut-o lată!
Între timp, Petrolul repectă reţeta de succes a vizitelor în liceele ploieştene. Vineri, fotbaliştii Petrolului se vor afla la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul". Vine şi Mustivar ca să le arate liceenilor ploieşteni ce glume are în repertoriu?

Back To Top