Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul porcLupii au fost, miercuri, la Casa Seciu, pentru a sărbători finalul turului de campionat şi apropierea sărbătorilor de iarnă, conform tradiţiei româneşti.

Chiar dacă în lotul Petrolului sunt mai mulţi jucători străini decât români, cu toţii au participat cu voie bună la tradiţionala pomană a porcului. Gazdele de la Crama Seciu au sacrificat un porc şi l-au pregătit conform tradiţiei, momentul fiind imortalizat cu telefoanele de jucătorii străini. Lupii s-au strâns apoi în jurul unui foc de tabără.
"Mai sunt două jocuri foarte importante și n-avem prea mult timp să sărbătorim, dar am ținut să ne vedem cu toții și să le arătăm și străinilor câte ceva din tradițiile noastre. Le mulțumim oamenilor de la Casa Seciu, în special domnului Gabi, care întotdeauna ne primesc cu bucurie și ne fac să ne simțim excelent aici. Astăzi petrecem, dar de mâine ne concentrăm asupra meciului cu Universitatea Cluj", a declarat antrenorul Cosmin Contra.
Aniversarea preparatorului Ignacio Martinez, care a împlinit 24 de ani, a fost un motiv în plus de sărbătoare. "Nacho" a primit din partea echipei și a partenerului Puma un cadou şi, desigur, un tort.

Back To Top