Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

stadionul ilie oanaPrimăria Municipiului Ploieşti în parteneriat cu Clubul Sportiv Petrolul şi Clubul Sportiv Municipal a organizat o ceremonie dedicată antrenoarei de gimnastică Leana Sima, joi, orele 11.00, la sala de gimnastică din incinta stadionului "Ilie Oană".
În cadrul evenimentului, sala de gimnastică, din incinta stadionului "Ilie Oană", va primi numele "Leana Sima", în semn de apreciere a întregii activităţi a antrenoarei emerite Leana Sima, informează Primăria Ploieşti într-un comunicat trimis presei.
Leana Sima a pus bazele secţiei de gimnastică din cadrul CS Petrolul Ploieşti, a pregătit nume mari ale gimnasticii româneşti ca Mariana Constantin, Celestina Popa sau Corina Ungureanu, a antrenat alături de Octavian Belu, lotul de gimnastică al României pentru Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992 şi a fost declarată cetăţean de onoare al oraşului Ploieşti în data de 31 octombrie 1997.

Back To Top