Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

contra cfrÎnaintea meciului cu Universitatea Cluj, primul al returului, antrenorul Petrolului, Cosmin Contra a anunţat că este aproape de a-şi prelungi contractual cu gruparea ploieşteană.

Tehnicianul doreşte includerea unei clauze care să-I permit rezilierea înţelegerii în cazul în care va primi oferta de a pregăti echipa naţională a României. "Mai sunt câteva detalii de pus la punct, iar atunci când voi semna, vom oficializa această înțelegere. Voi avea o clauză prin care pot să plec în cazul unei oferte din partea federației pentru a pregăti echipa națională. Mă simt bine la Ploiești, am găsit înțelegere din partea conducerii în privința cerințelor mele, legate de condițiile de pregătire și de strategia de viitor, așa că îmi doresc să-mi duc munca mai departe", a declarat Cosmin Contra.

Cu privire la jucătorii care nu doresc prelungirea contractului cu Petrolul, tehnicianul a punctat: "Cine nu vrea nu e obligat să rămână la Petrolul. Fiecare își decide viitorul după cum consideră".

Petrolul întâlneşte Universitatea Cluj duminică, de la ora 20.00, pe stadionul Ilie Oană.
"Întâlnim o formație care după venirea lui Mihai Teja a obținut trei victorii consecutive, joacă pe contraatac, stă bine în teren și verticalizează. Clujenii trebuie respectați, dar noi ne dorim să câștigăm și să rămânem în top. Cel mai frică îmi este de astfel de meciuri, cu echipe aflate în subsolul clasamentului, care se bat pentru a ieși din această situație. Avem antecedente și trebuie să fim foarte atenți. Sper și cred că am puterea să-i conving pe băieți că vacanța vine abia după meciul de la Târgu-Jiu. Cu șase puncte în aceste două meciuri, rămânem în lupta pentru titlu, vom fi tot pe podium, iar jocurile cu contracandidatele noastre le avem acasă", a mai declarat antrenorul Petrolului.

Back To Top