Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

hamza bucuriePetrolul a câştigat şi la Târgu Jiu, în faţa Pandurilor! Lupii au marcat unicul gol al partidei prin Hamza Younes, în minutul 52. Ploieştenii şi-au trecut în cont şi o bară, la scorul de 0-0, tot prin Younes, în timp ce gorjenii au avut şi ei una, după ce petroliştii reuşiseră deschiderea scorului.
Petrolul are punctaj maxim în cele două etape din retur şi intră în vacanţa de iarnă pe podium.

 

Cosmin Contra: Este o ruşine, e imposibil să joci fotbal!

 

Tehnicianul Petrolului i-a criticat dur pe cei de la Pandurii, care n-au pus în funcţiune instalaţia de încălzire a gazonului. „Îmi felicit jucătorii. Dar azi nu am jucat fotbal. Pe mine mă fascinează ce se întâmplă în România. Degeaba avem caiete de licenţă, degeaba avem condiţii, dacă nu se iau măsuri. Nu ştiu de ce ne mai apucăm de sportul ăsta, dacă nu se dă drumul la căldură. Este o ruşine, este imposibil să joci fotbal pe un asemenea teren. Observatorul de joc cum de a permis să se joace în aceste condiţii? Nu ai cum să faci spectacol, nu ai cum să joci. Îi felicit de două ori pe jucătorii mei. E de domeniul fantasticului să ai căldură şi să nu îi dai drumul. Nu se poate aşa ceva, ce contează că poţi să pierzi jucători pe care îi plăteşti cu sute de mii de euro. Ce jucăm, hochei sau fotbal?", a declarat Contra la Digi Sport. „Echipa a pierdut un singur meci în acest an, sunt mândru de jucătorii mei, sper ca după vacanţă să avem aceeaşi mentalitate. Sper ca anul viitor să fie la fel de bun. Acum mă voi odihni şi eu, merg acasă, la familie. Nu ştiu ce se va întâmpla în iarnă, vom vedea. Dacă va pleca vreun jucător, vom aduce înlocuitori. Nu m-a dezamăgit niciun jucător, nu există o listă neagră. Nu a existat niciun interes pentru Bourceanu. Vreau să mă bucur de această victorie şi vom vedea din ianuarie. Dacă vom avea aceeaşi mentalitate ca în ultima lună, sunt sigur că ne putem bate până în ultimul moment pentru campionat. Va fi foarte greu să ne luptăm cu Steaua, este echipa cea mai bună, dar ne batem cu ei până nu vom mai avea şanse matematice", a mai spus Contra.

Pandurii Târgu Jiu – Petrolul 0-1 (0-0)
Marcator: Younes (52)

Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Paraskevas, Mamele, Momcilovic – Anton, Elton – Nicoară (75 Sipo), Eric, Distefano (65 Buleică) – Shamsin (46 Dos Santos). Antrenor: Cristian Pustai.

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo (46 De Lucas), Benga, Guilherme – Hoban, Romario – Boudjemaa, Albin (71 Mustivar), Teixeira – Hamza (82 Dore). Antrenor: Cosmin Contra.

Back To Top