Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

VladFotbaliştii Petrolului au strâns 5.000 de lei, sumă care a ajuns la tatăl juniorului care luptă pentru viaţa sa, prin intermediul team-managerului Cristi Vlad.

În acelaşi timp, galeria Petrolului a strâns 2.500 de lei, iar liderii i-au înmânat banii tatălui jucătorului. Totodată, clubul Petrolul a oferit 5.000 de lei pentru tratamentul de care are nevoie Vlad pentru a supravieţui. "Am rămas surprins de implicarea incredibilă a clubului. Sincer, nu mă aşteptam, iar mediatizarea acestui caz a fost la superlativ. Familia petroliştilor s-a dovedit, încă o dată, cât este de unită şi vreau să le mulţumesc tuturor. Avem speranţa ca împreună îl putem salva, iar Vlad se va face bine. Mulţumesc!", a spus tatăl copilului.

Cei care doresc să îl ajute pe Vlad pentru continuarea tratamentului foarte costisitor au la dispoziţie următorul cont bancar deschis pe numele Vlad Marian Radu, la Raiffeisen Bank, agenţia Urlaţi: RO08 RZBR 0000 0600 1586 4599.

Back To Top