Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

mutu petrolulAdrian Mutu a fost prezentat oficial la Petrolul. Organizarea acestei acţiuni a fost unică pentru un club din România. Conferinţa de presă a fost transmisă în direct pe ecranele arenei Ilie Oană, la fel şi imaginile filmate cu Mutu vestiarul Petrolului, îmbrăcând pentru prima dată echipamentul echipei ploieştene. Internaţionalul român a păşit pe gazon printr-un culoar de artificii, apoi s-a adresat celor mai bine de 8.000 de suporteri. A făcut-o foarte inspirat: „Ambiţiile voastre sunt şi ambiţiile mele. Sper să vă răsplătesc pentru această primire."

Înainte de a face cunoştinţă cu suporterii lupilor, Adrian Mutu a susţinut o conferinţă de presă împreună cu patronul clubului Dan Capră.
Mutu a discutat, desigur, despre venirea sa la Petrolul, dar a atins şi alte subiecte, la solicitarea jurnaliştilor: ultima parte a perioadei petrecute la Ajaccio, când nu a mai jucat, echipa naţională şi conctactul pe care l-a avut, la un moment dat, cu cei de la Dinamo Bucureşti.

De unde s-a plecat
Fiind foarte bun prieten cu antrenorul Cosmin Contra, problema venirii la Petrolul s-a pus într-o discuţie amicală. „Mai întâi am vorbit aşa, în glumă, apoi ideea a devenit interesantă. Am studiat echipa, mi-a plăcut cum joacă. Petrolul este o echipă care luptă la campionat. Aveam nevoie de o echipă ca Petrolul, îmi doresc să joc cât mai bine şi să reuşesc să înscriu cât mai multe goluri.
Îmi doresc să demonstrez că am adus ceva în plus la echipă. Sunt obişnuit cu presiunea, ştiu că se aşteaptă multe de la mine şi vreu să răsplătesc suporterii şi conducerea", a spus Adrian Mutu.

Borcea acoperea o parte din salariu la Dinamo
La un moment dat, s-a scris că Mutu este aproape de ajunge la Dinamo. Aşa ar fi fost, dacă nu s-ar fi opus patronul Negoiţă, deşi Cristi Borcea a fost dispus să suporte o parte din salariul jucătorului.
Cristi Borcea se oferise să suporte o parte din salariu dacă vin la Dinamo, însă Negoiţă mi-a spus că planul său este de a face o echipă de jucători tineri şi că eu nu intru în aceste planuri" a mai declarat Mutu.

Contract pe un an şi jumătate
Adrian Mutu a semnat un contract valabil pentru un an şi jumătate. Fotbalistul a precizat că nu are o clauză specială. Briliantul a venit la Petrolul liber de contract, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Ajaccio.
Mutu va sta la Bucureşti, împreună cu familia. „Voi sta în Bucureşti. Fetiţele nu vorbesc româneşte şi le voi duce la o şcoală în limba engleză", a precizat Mutu.

Dan Capră: Am încredere în Adi Mutu
Patronul Petrolului a vorbit despre sosirea lui Adi Mutu la Ploieşti. „Venirea lui Mutu la Petrolul este un moment important. Nimeni n-a crezut în realizarea acestui transfer, s-au născut bârfe şi interpretări, dar iată că, în acest moment, totul este oficial. Sunt foarte încrezător, sunt convins că Mutu ne va ajuta. Cred că aportul lui la echipă va fi unul major", a declarat Dan Capră.
Intrarea lui Mutu pe teren a fost întârziată de o surpriză plăcută. Cosmin Contra a venit şi el la festivitate, direct de la aeroport, a luat microfonul şi le-a spus fanilor: Sperăm ca în acest an să obţinem măcar un titlu!

Vine şi Zicu
Miercuri, la reunirea lotului programată de la ora 18.00, va fi prezent şi Ianis Zicu, al doilea transfer reuşit de Petrolul în această iarnă. Şi Zicu vine tot liber de contract.

Ciprian RADU

mutu petrolul ploiesti

Back To Top