Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

zicuIanis Zicu a fost prezentat oficial la Petrolul, la doar 24 de ore după ce Adrian Mutu a avut parte de o primire fastuoasă pe "Ilie Oană". Zicu (30 de ani) a semnat pe un an și jumătate, iar mijlocașul a dezvăluit că acordul verbal cu ploieștenii a fost stabilit în urmă cu mai mult timp.

"Sunt foarte bucuros că Petrolul a acceptat și mi-a oferit această posibilitate de a evolua la un club-simbol al României. Sunt foarte bucuros că lucrez din nou cu Cosmin Contra. Fotbalul pe care Petrolul l-a jucat în ultimul an de zile a fost un fotbal pe gustul meu și văd că oamenii sunt pasionați de fotbal", a declarat Zicu.

"Au fost discuții și în țară și în afara României, dar opțiunea mea a fost Petrolul. Prima mea dorință a fost Petrolul! Este important că am ales să evoluez aici și de acum sunt 100% cu gândul și cu sufletul alături de această echipă. Am ales Petrolul datorită lui Cosmin, suporterilor și fotbalului pe care l-a practicat în tur", a declarat Ianis Zicu.

Back To Top