Categorie: Sport

fun runPe 12 iulie a.c., la Ploieşti va avea loc concursul sportiv „THE FUN RUN", aflat la cea de-a doua ediţie. Evenimentul este organizat de Asociaţia „Compassion & Care", în colaborare cu reprezentanţi ai organizaţiei Transition's Gate din Statele Unite ale Americii, având ca scop încurajarea persoanelor cu vârste între 6 şi 65 de ani spre un mod de viaţă sănătos şi activ, prin practicarea sporturilor.

Întrecerea va avea loc pe pista de atletism din Parcul Tineretului, de lângă Sala "Olimpia", între orele 9:00 – 12:00. Conceput ca o activitate de vacanţă pentru persoane cu vârste între 6 şi 65 de ani, distractivă şi utilă în acelaşi timp, concursul se va desfăşura pe echipe şi va avea următoarele probe: alergare 200 m,aruncare la coş (baschet), săritura în lungime, şuturi la poartă (forbal) şi alergare 600 m, anunţă organizatorii.

Înscrierile se fac până pe data de 10 iulie, prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., la numărul de telefon 0788 999965 sau folosind formularul de contact al website-ului www.compassion-and-care.ro

Deşi scopul este mai degrabă participarea decât competiţia în sine, la finalul concursului fiecare echipă va primi o cupă care va reveni persoanei care a adus cele mai multe puncte echipei. De asemenea, toţi partipantii la concurs vor primi diplome.

Back To Top