Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

germania campioana fotbal braziliaGermania a câștigat Cupa Mondială la fotbal după 24 de ani. Pentru prima dată, o echipă europeană obține trofeul într-o competiție organizată în afara continentului. Finala cu Argentina a fost cel mai așteptat și cel mai disputat meci de la turneul din Brazilia.

Meciul a avut accente dramatice și părea încleștarea a două forțe egale, iar partida a avut nevoie de prelungiri. Partida dintre Germania și Argentina a început la ora 22.00, pe arena Maracana, din Rio de Janeiro.
În min. 82, partida a fost întreruptă pentru că un spectator a intrat pe teren. Partida a fost întreruptă.
După finalul celor 90 de minute fără goluri, au urmat prelungirile.
Golul decisiv a venit, la minutul 113, în a doua repriză a prelungirilor, din piciorul lui Mario Goetze. Jucătorul lui Bayern Munchen a reluat perfect centrarea lui Schurlle şi Germania a învins Argentina cu 1 la 0. Pentru nemţi este al patrulea trofeu mondial din istorie, după cele din 1954, 1974 şi 1990.
Recordul de goluri înscrise la o ediţie a unei Cupe Mondiale, 171 la turneul din Franţa, a fost egalat la finala din Brazilia, dintre Germania şi Argentina, duminică, pe Maracana. Germanul Mario Götze a marcat golul cu numărul 171 al Cupei Mondiale, în finala câştigată de Germania în faţa Braziliei.
Fluierul final a fost auzit la minutul 122: Germania-Argentina 1-0!
Finala Cupei Mondiale a fost urmată de bătăi de stradă și manifestații la care a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine.

Mai multe AICI

 

Back To Top