Categorie: Sport

petrolul rapidPetrolul şi Rapid s-au întâlnit sâmbătă, pe stadionul „Ilie Oană", într-un meci din Liga I, partidă care s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

După trei victorii consecutive în primele trei etape, lupii-galbeni s-au împotmolit în apărarea Rapidului, nereușind o victorie, deși au dominat tot meciul.

Sfârşitul primei reprize a adus golul mult aşteptat de giuleşteni, însă reuşita lui Ciolacu a fost anulată corect pentru un fault în atac.

În minutul 56, Dică a reușit să rateze cu poarta goală, șutând direct în Hoban. Partida de la Ploiești s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar Rapid a rămas de 14 ani fără înfrângere în disputele din campionat cu Petrolul.

"Astfel de meciuri pot fi periculoase, existând riscul ca noi să fim prea siguri de victorie, iar ei, nevând nimic de pierdut, să joace dezinvolt şi să ne pună probleme", declara Răzvan Lucescu, potrivit fcpetrolul.ro, cu o zi înainte de meci, iar partida de sâmbătă seară i-a confirmat temerile.

Dacă ploieștenii erau siguri de victorie, giuleştenii au ştiu ce îi aşteaptă la Ploieşti, iar încă din debut şi-au garat trenul în faţa porţii lui Bornescu, revenit pe "Ilie Oană", dar, de această dată, în postura de adversar.

Pentru Petrolul urmează o confruntare mult mai importantă, contra lui Dinamo Zagreb, care se va disputa joi, 21 august, ora 20.15.

La începutul meciului au fost premiate şi grupele de juniori pentru rezultatele obținute la turneul din Brașov.

juniori petrolul

Back To Top