Categorie: Sport

Petrolul-DinamoPetrolul Ploiești o întâlneşte, joi, pe campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, în playofful Europa League. Manşa retur se va disputa la Zagreb, pe 28 august.

Fanii Petrolului au epuizat biletele pentru prima manșă a play-off-ului Europa League, de pe arena Ilie Oană, cu Dinamo Zagreb, în mai puțin de 24 de ore.

"Interesul enorm al fanilor pentru jocul de joi seară, din play-off-ul Europa League, a făcut ca în cursul zilei de astăzi (nr. de marți, 19 august) toate biletele la meciul dintre Petrolul şi Dinamo Zagreb să se epuizeze.

Mai sunt aproximativ 1.000 de bilete rezervate on-line, termenul limită pentru ridicarea acestora de la casele stadionului fiind miercuri, 20 august 2014, ora 12:00. După această oră, tichetele neridicate vor fi scoase la vânzare doar la casele stadionului Ilie Oană", a anunţat clubul ploieştean.

Croații vor veni la Ploiești însoțiți de suporterii lor, fiind solicitate 600 de tichete! Aflați între primii 20 din Europa în privința durității și a comportamentului huliganic băieții de la "Bad Blue Boys" au generat deja emoții, atât pentru ceea ce s-ar putea întâmpla în spațiul destinat lor, la peluza a II-a a stadionului local, cât și pentru manifestările de dinainte de partidă, din oraș.

Comisia de arbitri a UEFA a delegat la Ploiești, pentru confruntarea dintre Petrolul și Dinamo Zagreb, o brigadă din Italia, avându-l la centru pe cel despre care se spune că ar fi cel mai bun din Pensinsulă în acest moment, Daniele Orsato, cavalerul fluierului favorit al celebrului Pierluigi Collina.

Orsato va fi ajutat la cele două linii de compatrioții Lorenzo Manganelli și Nicola Andrea Nicoletti, rezervă fiind Daniel Dovero, iar observatorul de profil - olandezul Marinus Koopman. Delegatul UEFA, care va avea, cu siguranță, serios de tras cu... fanii corați, vine din Finlanda și este Styrbjorn Oskarsson.

Este de preferat ca suporterii Petrolului să nu răspundă la eventualele provocări ale omologilor croați, aceștia din urmă având "meciul" lor cu oficialii lui Dinamo Zagreb!

Petrolul - Dinamo Zagreb va fi livetext pe gsp.ro joi, de la ora 20:15 şi în direct pe Pro TV.

Back To Top