Categorie: Sport

petrolul plo csu craiovaPetrolul Ploiești a învins, aseară, în deplasare, formația CS „U" Craiova, devenid, astfel, liderul clasamentului din campionatul intern. Golurile prahovenilor au fost reușite de Albin și Tamuza, în partea secundă.

Petrolul Ploiești a urcat pe primul loc în calsamentul Ligii I, după succesul bifat, duminică, la Craiova, în compania celor de la CS „U", scor 2-0. După o primă repriză în care nu s-a marcat, oaspeții au deschis scorul prin Albin (60), iar Tamuz a stabilit rezultatul final, în minutul 83. Oltenii nu au câștigat niciun meci în acest campionat, iar tehnicianul Ionel Gane riscă să fie dat afară.

„A fost un meci foarte dificil, foarte complicat. Ştiam înaintea jocului acest lucru, pentru că oltenii au făcut achiziţii bune şi că vor fi sprijiniţi de un sprijin foarte cald. Prima repriză a încept sub dominarea noastrăm, dar încet-încet gazdele au echilibrat partida. În repriza secundă s-a văzut diferenţa, după ce i-am introdus pe Mutu şi Teixeira. Nu cred că Gane va fi demis după această partidă. Craiova este la început de drum şi are jucători care au nevoie de timp. Trebuie să ne pregătim începând de mâine cu toate forţele pentru returul de la Zagreb. Ne agăţăm de toate şansele, unu la sută, cinci la sută, zece la sută, cât avem, dar favoriţi la calificare rămân cei de la Dinamo Zagreb. Nu ne-am gândit în niciun moment că putem deveni lideri. Am marcat două goluri din trei ocazii, spre deosebire de meciurile cu Rapid şi Dinamo Zagreb", a declarat Răzvan Lucescu, după meci, pentru Look TV.

Foto: petrolulploiesti.ro

Back To Top