Categorie: Sport

fc petrolul steauaVictoria Petrolului în meciul cu FCSB este, în primul rând, una a ambiţiei, scrie Ciprian Radu în jurnalulph.ro. Răniţi în orgoliu după eşecurile precedente, fotbaliştii ploieşteni, cei care au rămas să joace cu FCSB, au jucat pentru ei, pentru Ploieşti şi pentru Mircea Rednic, dăruindu-i antrenorului cel mai frumos cadou:

o victorie muncită, dar nu chinuită, o fază superbă de fotbal autentic din care a ieşit golul lui Nepomuceno. Nu ca golurile din Cupă cu care s-au dat mari fecesebiştii, venite toate pe greşeli flagrante ale fotbaliştilor Petrolului.

Lupii au marcat pe Arena Naţională în minutul 89, când Kronaveter l-a eliminat din preluare pe Varela şi i-a deschis drumul lui Nepomuceno cu o pasă cu exteriorul. Olandezul nu s-a pierdut nu firea, a pătruns în careu şi a trimis mingea printre picioarele lui Arlauskis. Portarul care, cu puţin timp înainte sărise să-l bată pe Peteleu pentru că trimisese în poartă după ce arbitrul Radu Petrescu îşi făcuse pomană, fluierând aiurea fault la portar!

Integral - jurnalulph.ro

Foto: fcpetrolul.ro

Back To Top