Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

stadion petrolulFilipe Teixeira şi Geraldo au fost excluşi din lotul Petrolului. Ambii jucători se pregătesc separat până la noi ordine. Este puţin probabil să intervină o reconciliere, scrie jurnalulph.ro.

Tehnicianul Mircea Rednic a făcut publică decizia după meciul Dinamo – Rapid. Trebuia să iau mai devreme decizia de a-i exclude din lot pe Geraldo şi Teixeira. Ei se pregătesc separat", a declarat Rednic.

"Chiar nu stiu de ce am fost exclus. Sunt dezamagit, chiar nu meritam. Ma pregatesc, am vorbit deja cu conducere pentru prelungire, dar nu stiu ce se intampla in mintea lui Mister. Nu stiu daca vreau sa prelungesc. Acum ma gandesc la ce se intampla cu acest club.

Eu va spun ca daca Filipe dorea sa faca contract cu Becali se intalneau la un restaurant unde nu vedea nimeni si gata. Si daca dorea sa ia intentionat un cartonas galben putea sa o faca fara sa se prinda nimeni. Suntem prieteni buni, nu se pune problema sa o faca intentionat. Nu inteleg de ce s-a ajuns pana aici", a replicat Geraldo la Digi.

Back To Top