Categorie: Sport

seici petrolulDoi jurnaliști prahoveni au pus la cale o farsă prin care au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra situației în care se află clubul Petrolul Ploiești.

Jurnaliștii Marian Pușcaș și Valentin Lazăr au venit la stadionul Ilie Oană costumați în șeici, s-au instalat confortabil în loja arenei, de unde au asistat la meciul Petrolul Ploiești-Viitorul Constanța (1-2). Presa națională a preluat „bomba", titrând faptul că doi potențiali investitori arabi au venit să se intereseze de achiziționarea clubului.

Totul s-a dovedit a fi doar o farsă pusă la cale de cei doi jurnaliști care, prin această modalitate inedită, au vrut să tragă un semnal de alarmă asupra situației dificile în care se găsește echipa fanion a Ploieștiului.

„Am intrat în stadion - cred că aveam vreo zece lei în buzunar, ne-am instalat la lojă și, pur și simplu, am stat să vedem meciul”, comentează, amuzat, Valentin Lazăr.

„Această mică farsă a atras atenția presei naționale și locale, însă mi-aș dori mult să nu se oprească aici această știre.

Important este ce se întâmplă cu echipa Petrolul. Îmi doresc ca oamenii să înțeleagă situația grea a clubului, importanța unei astfel de activități pentru un oraș așa cum este Ploieștiul, unde trebuie să avem mișcări sportive nu numai pentru noi, adulții, dar și pentru copii noștri, pentru micii sportivi. Aici nu este vorba de interese - cine, ce și cum - ideea este ca echipa să funcționeze în continuare, iar acest fenomen să formeze noi generații de sportivi talentați. Acest mesaj a fost adresat publicului larg, dar și potențialilor investitori. Petrolul este o echipă cu greutate în România, sper să reușească să revină acolo unde îi este locul, din toate punctele de vedere", a declarat jurnalistul Valentin Lazăr pentru Actualitatea Prahoveană.

Back To Top