Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul stemaO companie din Golf doreşte să preia clubul Petrolul, susţine Lucian Rădulescu pentru jurnalulph.ro. După cum se ştie, clubul ploieştean a mai primit o ofertă de la un grup de investitori din Ploieşti. Potrivit lui Lucian Rădulescu, cel care a avut o discuţie cu Dan Capră în acest sens, patronul Petrolului este dispus să ia în calcul toate ofertele pentru preluarea acţiunilor.

Pentru aceasta, din Golf, Capră l-a mandatat pe Lucian Rădulescu să poarte negocierile. Astfel, Rădulescu va pleca să dicute detaliile tranzacţiei la sfârşitul lunii februarie. "Există interes din partea unei companii din Orientul Mijlociu care a mai vrut să se implice în fotbalul românesc. Eu am lucrat la Petrolul, la Chimia Brazi şi am relaţii în acest domeniu, al petrolului. Am fost contactat şi am mers apoi să discut cu Dan Capră. Am fost şi sunt în continuare aproape de Petrolul şi, aşa cum am mai spus, nu mă voi da la o parte dacă pot să ajut echipa. Dan Capră m-a mandatat să port discuţiile, aşa că, la finalul lunii februarie, voi pleca să discutăm detalii ale tranzacţiei. Vă asigur că Petrolul se află pe drumul cel bun", ne-a declarat Lucian Rădulescu.

Sursa: jurnalulph.ro

Back To Top