Categorie: Sport

CSM a raspuns cu puncteCSM Ploieşti a depăşit cu brio problemele apărute în ultimul timp la echipă după o serie de rezultate care au condus la ajustări salariale pe luna în curs. Mobilizate la maximum, într-un meci cu oltencele de la SCM Craiova care urmăreau acelaşi scop de a pătrunde în partea superioară a ierarhiei, handbalistele antrenate de Neven Hrupec au obţinut un succes reconfortant.

Echilibrată în prima sa parte, cu cele două echipe umăr la umăr, soarta partidei a început să le surâdă ploieştencelor încă de la pauză la adăpostul celor trei goluri avans. Partea secundă a fost parcursă cu paşi siguri către o victorie importantă, 29-25, care le asigură fetelor de la CSM culoarul către cupele europene. Principalele realizatoare în disputa cu craiovencele au fost Farcău (6) Shutska (6) şi Dmitrovic (5). Runda care urmează le aduce pe Nicoleta Tudor şi compania din nou în faţa propriilor suporteri pentru disputa de vineri cu Universitatea Cluj.

Băieţii au câştigat un punct la Vaslui

Echipa masculină s-a aflat, ieri, la Vaslui pentru a onora disputa cu localnicii de la HC. Aflaţi, şi ei, într-o situaţie delicată după rezultatele modeste din acest început de an, Tărîţă şi compania aveau, în Moldova, şansa reabilitării. Ploieştenii au realizat, până la urmă, doar o remiză deşi au condus ostilităţile până spre finalul unei dispute cu scântei încheiate, finalmente, la egalitate, 27-27.
Andreea Chiţu, bronz la Dusseldorf

Andreea Chiţu, apreciata judoka legitimată la clubul CS Steaua - CSM Ploieşti şi-a mai adăugat în palmares un rezultat important. Într-un concurs derulat la Dusseldorf la care au participat mai toate sportivele reprezentative de la categoria 52 de kilograme, Chiţu a trebuit să se mulţumească cu medalia de bronz. Cu trei victorii şi un singur eşec în competiţia din Germania, un Grand Prix unanim recunoscut în lumea judo - ului mondial, Chiţu a ocupat treapta a treia a podiumului care i-a permis să îşi consolideze prima poziţie în clasamentul IJF la categoria 52 de kg.

BIROitor în Moldova

Boxerul Alberto Biro a obţinut medalia de aur în cadrul turneului internaţional de box „Memorial Pavel Luscevschi" desfăşurat în Republica Moldova. Asistat, la faţa locului, de maestrul Titi Tudor, Biro a fost convocat la această acţiune a lotului naţional de tineret pe care a onorat-o cu un rezultat excelent. Sportivul ploieştean a obţinut două victorii clare în drumul către cea mai importantă treaptă a podiumului la competiţia de peste Prut.

Back To Top