Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

BozoviciGruparea feminină de handbal CSM Ploieşti nu se mai poate baza până la finalul actualului campionat pe serviciile interului stânga Ivana Bozovic. RMN-ul la care sportiva din Muntenegru a fost supusă la genunchiul drept a reliefat faptul că jucătoarea va trebui să meargă în Croaţia, la o clinică specializată, pentru o altă investigaţie lămuritoare.

Aflată în vizorul echipei naţionale a Muntenegrului, sportiva de la CSM Ploieşti a primit şi sprijinul selecţionerului Dragan Adzic care o monitorizează atent în perspectiva unor noi convocări. În acest context se înscrie şi facilitarea unei recuperări la cel mai înalt nivel care se va efectua la Buducnost, clubul unde evoluează şi Cristina Neagu. Pentru Ivana Bozovici actualul sezon este unul încheiat, dar interul stânga va fi , de la distanţă, lângă colegele de echipă în tentativa acestora de a bifa o performanţă notabilă la finele actualului campionat.

Back To Top