Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

suporteri petrolul ploiestiÎn timp ce consilierul municipal PSD, avocatul George Botez susținea faptul că mărcile au revenit în patrimoniul municipalității, fiind citat de un ziar online, Vivi Răchită, consilierul pe probleme de sport al primarului Adrian Dobre a spus că acestea revin doar în momentul în care SC FC PETROLUL SA PLOIEȘTI, societate administrată de Dan Capră este radiată de la Registrul Comerțului, moment în care a pornit discuția acidă între cei doi.

Potrivit ziarulincomod.ro, primul care a ieșit la atac a fost consilierul PSD care a declarat pentru jurnalulph.ro următoarele:

"Îl apreciez în mod deosebit pe dl. Vivi Răchită, mai ales pentru perioada sa ca fotbalist la Steaua. Sunt însă convins că domnia să nu are cunoştinţele necesare în materia dreptului, aşa că nu înţeleg de ce îşi dă cu părerea în domeniu. Să afirmi că în situaţia actuală ar trebui să așteptăm până societatea domnului Capră se dizolvă pentru a reintra în posesia mărcii municipale PETROLUL PLOIEŞTI, ceea ce ar însemna o întârziere, este o chestiune pe care mă feresc să o comentez. De ce? Pentru că nu are nicio legătură cu dreptul şi este normal să fie aşa, ţinând cont de emitentul ideii.

Sper să nu fie începutul unui şir de dezinformări care a început cu ceva timp în urmă. Că am dreptate o dovedeşte hotărârea judecătorului sindic pronunţată în 22.06.2016 când acesta a decis că în temeiul art. 145 alin.2 din Legea privind procedura insolvenţei să dispună dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Aşa că, ce să aşteptăm ? Poate doar ca unii să îşi facă timp să citească sentinţele şi apoi să vorbească ! Orice act încheiat cu dl Capră privind mărcile nu este decât efectul hotărârii judecătoreşti. Dacă patronul echipei Petrolul înţelege să semneze un document cu Consiliul Local prin care restituie mărcile municipalităţii, cu atât mai bine. Este un gest de onoare care ne scuteşte de alte proceduri."

În replică, Vivi Răchită a declarat pentru ziarulincomod.ro următoarele:

"Acel punct de vedere la care face referire domnul avocat Botez a fost formulat de avocați, nu de mine. Eu nu m-am băgat în problemele juridice pentru că nu le stăpânesc, însă domnul consilier Botez își dă cu părere și se implică în problemele fotbalistice pe care nici dânsul nu le stăpânește.

Dezastrul din ultimii 4 ani în ceea ce înseamnă fotbal în Ploiești i se datorează în mare măsură și domnului Botez pentru că a fost unul dintre sfătuitorii domnului primar Iulian Bădescu. "Nu cred" că în perioada 2012-2016 domnul Botez a avut o legătură cu acea zonă a stadionului Ilie Oană în care ar fi trebuit să fie muzeul Petrolul, însă, în perioada respectivă, s-a decis că ar fi mai bine să se amenajeze un pub.

Pot să afirm cu certitudine că acum 1 an de zile chiar m-a rugat să-l ajut cu o problemă și anume, făcându-și o firmă de impresariat și neavând relații și cunoștințe în lumea fotbalului a apelat la mine.

Acum, aducându-mi aminte și făcând anumite legături cu noile activități ale domnului Botez, îmi dau seama de ce este așa de înverșunat pentru ca echipa să ajungă la Clubul Sportiv Municipal. Probabil că vrea ca toți jucătorii care vin și pleacă de la acea echipă să fie impresariați de firma dânsului. Referitor la salariul de 10.000 euro, țin să-i precizez că a fost un venit care cumula mai multe îndatoriri ale mele cum ar fi manager de club, antrenor și consilierul pe parte sportivă al primarului Ploieştiului.

A fost un venit mediu pentru Liga I. Țin să-i aduc aminte domnului Botez faptul că în urma strategiei mele managerial am adus venituri mult mai mari la club. Mă refer la cei 400.000 euro aduși din sponsorizări de mine sau la jucători ca Hamza care a fost vândut 1,5 milioane euro și cumpărat pe 5000 euro. Rezultatele mele manageriale vorbesc, așa că să lăsăm orice polemică deoarece eu nu sunt om politic.

Dacă vrea să se războiască să o facă, dar cu oameni politici, nu cu mine. Dânsul trebuie să răspundă în fața ploieștenilor legat de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani. Un singur lucru mai vreau să-i transmit domnului Botez: Petrolul Ploiești va fi acea echipă recunoscută de suporteri și de FRF. Așadar, făcând o comparație, dacă domnul Botez, liberal convins, s-a mutat la PSD asta înseamnă că vecinii nu-l mai recunosc ca fiind domnul Botez?", a declarat Vivi Răchită pentru ziarulincomod.ro

Back To Top