Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul scutFață de varianta expusă în vară și respinsă vehement de suporteri – trecerea Petrolului 52 la CSM - asocierea de acum reprezintă o soluție de compromis.

Gândită bine și transpusă la fel de bine în practică, ar trebui să aducă beneficiile așteptate Petrolului și fotbalului ploieștean.
Să vedem ce presupune asocierea, în termenii care se discută la acest moment.

Marca

Cea mai importantă componentă pe care Primăria și Consiliul Local o pun pe masă în asocierea cu Petrolul 52 este marca. Tot ce ține de ea, toate denumirile, scutul, culorile, etc. În cadrul parteneriatului, - susțin părțile -, echipa capătă drept de folosință. Din moment ce Primăria și noul Petrolul semnează parteneriatul, se produce automat recunoașterea echipei ca fiind continuatoarea vechiului Petrolul de către autorități. Structura are drept de folosință asupra mărcii. Este Petrolul, deci, cu drepturi depline pe durata asocierii.

Bazele

Tot fierbinți sunt și aspectele legate de bazele sportive. Asocierea ar permite Petrolului să folosească – cu titlu gratuit – stadionul Ilie Oană și alte baze sportive. S-a discutat despre cantonamentul de la Crângul lui Bot, pe care cei de la Petrolul îl vor, atât pentru terenul de antrenament, cât și pentru clădirea cu dormitoare.

Consiliul director

Discuțiile de principiu din acest moment prevăd formarea unui consiliu director în cadrul clubului din care să facă parte, pe lângă actualii conducători ai Petrolului, un reprezentant al Consiliului Local Ploiești și un reprezentant al Uniunii Suporterilor Petroliști.
Rămâne de văzut cum va fi implementată această nouă formă de organizare și cum va funcționa – să zicem - separarea puterilor în club.
În orice caz, asocierea cu Primăria Ploiești și obținerea dreptului de folosință pentru marcă și scut ar trebui să simplifice strângerea de fonduri din surse externe.
Dar cum va fi percepută această soluție de compromis în tribune? Echipa Petrolul nu devine CSM, dar nici nu mai poate fi total independentă de autorități.

Cert este un lucru: marca este cea care cântărește enorm și cea care a înclinat mereu balanța în favoarea celui care o deține. Și o va face în continuare.

 

Back To Top