Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petro 130 de jucători au fost prezenți astăzi la reunirea Petrolului pe stadionul Ilie Oană. Vreo 200 de suporteri au înfruntat și ei frigul și vântul și și-au făcut datoria, scandând numele echipei, aplaudând jucătorii la fiecare trecere prin fața tribunei I și, evident, prezentând un scurt spectacol pirotehnic.

După câteva ture prin zăpadă, lupii au intrat în sala de forță, însă majoritatea antrenamentelor zilnice se vor desfășura afară, la Valea Călugărească, Chițorani, Parcul Municipal Vest, chiar dacă, pentru ultima variantă, petroliștii sunt hotărâți să pună mâna pe lopată pentru a deszăpezi terenurile sintetice de acolo.

Lupii au în plan și un cantonament, cu condiția ca discuțiile pe care le poartă în acest moment privind acoperirea cheluielilor să aibă finalitatea așteptată.
Dacă nu, nu, Tavi Grigore urmând să lucreze oricum atât pentru acumulările fizice de iarnă, cât și pentru partea tehnico-tactică potrivit planului de pregătire.

Evident, din cei 30 de jucători veniți la reunire, nu vor rămâne toți. Sunt mai mulți tineri dorinici să dea probe la Petrolul și care vor fi testați de Tavi Grigore.

Lotul din turul campionatului este baza, cu câteva modificări. Cei trei fotbaliști cu acte în regulă veniți la reunire – George Ghiță, Nini Popescu și Alexandru Radu – nu vor avea probleme de integrare. Din punct de vedere sportiv, pentru că, altfel, primii doi au problema mare a plății amenzilor de 15.000, respectiv 10.000 de lei la FRF. În cazul în care nu vor beneficia de o eșalonare și nu vor putea plăti, nici nu vor putea juca pentru Petrolul.

Lotul prezent la reunire

Vladimir Butufei, Răzvan Catană, Daniel Chiriţă, Claudiu Chiş, Alexandru Crăciun, Ilie Dumitrescu, Dragoş Gheorghe, George Ghiţă, Michel Jipa, Nini Popescu, Tiberiu Niţescu, Alberto Olaru, Georgian Păun, Ionuţ Marinică, Jean Prunescu, Alexandru Radu, Claudiu Tudor, Valentin Ursu, Adrian Vintilă, Cătălin Niţache, Mihai Anton, Valentin Ţicu, Iancu, Daniel Panait, Alexandru Oae, Narcis Ţânţaru, Anica, Vanghele, Negoiţă, Popescu.

petro 2
petro 3
petro 5petro 4
petro 6
petro 7
petro 8
petro 9

 

 

Back To Top