Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

tavi reunireSe vorbește deja despre asocierea Petrolului cu Primăria Ploiești ca despre o chestiune de timp. La reunirea lotului, antrenorul Octavian Grigore a punctat unele aspecte ale viitoarei colaborări.

"Ne dorim să avem un an bun şi să ne atingem obiectivele, care sunt promovarea la finalul sezonului şi alcătuirea unui lot foarte bun în perspectiva participării în Liga a III-a. Totodată, ne dorim să fim un club puternic, sănătos și susținut de suporteri. Atribuirea mărcii și a siglei este esențială, este o chestie de bun simț și de normalitate. În acest proiect am plecat împreună cu suporterii și cred că avem legitimitatea de a cere marca. Vom avea o colaborare cu autoritățile printr-o formulă prin care Consiliul Local să vină cu niște certitudini privind activitatea clubului, iar colaborarea să fie corectă. Din punct de vedere financiar, suntem într-o situaţie de normalitate a plăţilor către stat şi către jucători, iar, în perspectivă, normal că este de dorit să se facă o societate fie pe acţiuni, fie comercială, varianta care să fie agreată de toată lumea și care este legală, astfel încât cei care vor să susţină financiar echipa să ştie cum o pot face. Până pe 15 februarie se va stabili forma oportună pentru continuarea activităţii".

Back To Top